Compare products


FN2283BFN2283B


Përshkrimi i përgjithshëm
Emri i modelit
FN2283B 
 
 
Tipi i produktit
Ngrirës vertikal 
 
 
Instalimi
Qëndrim i lirë 
 
 
Gama
Craft 
 
 
Ngjyra kryesore
Ngjyrë inoksi në gri të errët 
 
 
Konstruksioni dhe performanca
No Frost - Nuk ka nevojë për shkrirje
No Frost - Nuk ka nevojë për shkrirje 
 
 
Çelësi i ngrirjes së shpejtë
Super ngrirje 
 
 
Përdorimi dhe fleksibiliteti
Vëllimi bruto
277 L 
 
 
Kapaciteti i ngrirjes
277 L 
 
 
Vëllimi i përdorshëm
243 L 
 
 
Kapaciteti neto i ngrirësit
243 L 
 
 
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë
18 kg / 24h 
 
 
Ndarja e ngrirësit
1 kapak, 6 sirtarë 
 
 
Ndërveprimi dhe kontrolli
Tipi i ekranit
Ekran LED 
 
 
Tregues dixhital i temperaturës në ngrirje
Tregues dixhital i temperaturës në ngrirje 
 
 
Dizajni dhe përshtatja
Përshtatje e lartësisë
Këmbë të adaptueshme 
 
 
Këmbët
 
 
Këmbë të adaptueshme
 
 
Rrota
 
 
Hapja e derës
Hapja e derës nga të dy anët 
 
 
Të dhëna teknike
Niveli i zhurmës
42 dB(A)re 1 pW 
 
 
Klasa e klimës
SN, N, ST, T 
 
 
Ftohës
R600A 
 
 
Vlerësimi me yje
**** 
 
 
Klasi i energjisë
A⁺⁺ 
 
 
Konsumi i energjisë kWh/24 orë
0,649 KWh 
 
 
Konsumi vjetor i energjise
237 KWh 
 
 
Fuqia totale e ndriçimit
2 W 
 
 
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes)
100 W 
 
 
Voltazhi (V)
220-240 V 
 
 
Rryma nominale
1 A 
 
 
Frekuenca
50 Hz 
 
 
Koha e ruajtjes kur ndërpritet energjia elektrike
15 h 
 
 
Përmasat
Përmasat e produktit
185 × 60 × 62,5 cm 
 
 
Gjatësia e kordonit elektrik
2,0 m 
 
 
Pesha neto
72 Kg 
 
 
Informacione të logjistikës
Përmasat e produktit të paketuar
191 × 64 × 75 cm 
 
 
Pesha bruto e pajisjes
75 Kg 
 
 
Kodi i artikullit
729969 
 
 
Kodi EAN
3838782087080