Compare products


DSD644B/1DSD644B/1


Përshkrimi i përgjithshëm
Tharje me hapje automatike të derës, Auto Door Open Drying™
Tharje efektive dhe natyrale vetëm me ajrin e pajisjes. 
 
 
Linja e produktit
Style 
 
 
Instalimi
Plotësisht i integruar 
 
 
Përmasat
XL, 820 mm 
 
 
Numri i koshave
 
 
Numri i vendeve (sipas etiketës)
14 vende 
 
 
Ikona
8 Steel™ - Pjesët vitale të lavastoviljes me inoks.SCS+
 
 
 
Lloji i koshit të sipërm
Premium - Kosha inoksi, rreshta të fiksuar të kunjve dhe rafte vere të palosshme. 
 
 
Lloji i koshit të poshtëm
Premium - Instalimet e koshit të inoksit, rreshta mbështetës të fiksuar dhe kosh i lëvizshëm për servise. 
 
 
Kosh për servise
Kosh portativ për serviset për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë 
 
 
Konstruksioni dhe performanca
Kazan inoksi shumë rezistent
Kazan inoksi shumë rezistent 
 
 
Aqua Detect™ - Identifikim i menjëhershme i çdo rrjedhjeje në pjesën e motorit.
Aqua Detect™ - Identifikim i menjëhershme i çdo rrjedhjeje në pjesën e motorit. 
 
 
Mbrojtje nga rrjedhjet - Identifikim i rrjedhjeve kur pajisja është e fikur.
Mbrojtje nga rrjedhjet - Identifikim i rrjedhjeve kur pajisja është e fikur. 
 
 
Anti Bllok™ - Pompë kullimi me vetëpastrim.
Anti Bllok™ - Pompë kullimi me vetëpastrim. 
 
 
8 Steel™ - Pjesë vitale të lavastoviljes janë me inoks
8 Steel™ - Pjesët vitale të lavastoviljes janë me inoks 
 
 
Rezistencë e fshehur
Rezistencë e fshehur 
 
 
Nuk është e nevojshme të shpërplani enët falë Super Cleaning System™
Nuk është e nevojshme të shpërlani enët falë Super Cleaning System™ 
 
 
Sensor Sensi Clean™ - Mat nivelin e papastërtisë
Sensor Sensi Clean™ - Mat nivelin e papastërtisë 
 
 
Shpërndarës automatik i zbutësit të ujit për performancë më të mirë në larje
Shpërndarës automatik i zbutësit të ujit për performancë më të mirë në larje 
 
 
Numri i krahëve sprucues
 
 
Numri i zonave të sprucimit
 
 
Jet Spray™ - Fuqi e shtuar për larjen e vazove, shisheve dhe shisheve të bebeve.
Jet Spray™ - Fuqi e shtuarpër larjen e vazove, shisheve dhe shisheve të bebeve. 
 
 
Wide Spray™ - Zonë sprucimi e fuqishme për tenxheret dhe tiganët
Wide Spray™ - Zonë sprucimi e fuqishme për tenxheret dhe tiganët 
 
 
Auto Dry - Hapje automatike e derës
Auto Dry - Hapje automatike e derës 
 
 
Cutlery Spray™ - Fuqi e shtuar për larjen në koshin e serviseve
Cutlery Spray™ - Fuqi e shtuar për larjen në koshin e serviseve 
 
 
Përdorimi dhe fleksibiliteti
Numri i vendeve (sipas etiketës)
14 vende 
 
 
Numri i koshave
 
 
Lloji i koshit të sipërm
Premium - Kosha inoksi, rreshta të fiksuar të kunjve dhe rafte vere të palosshme. 
 
 
Lartësi e rregullueshme për koshin e sipërm
Po 
 
 
Ergonomi perfekte me shina teleskopike të lehta për koshin e sipërm
Ergonomi perfekte me shina teleskopike me rrëshqitje të lehtë për koshin e sipërm 
 
 
Lloji i koshit të poshtëm
Premium - Instalimet e koshit të inoksit, rreshta mbështetës të fiksuar dhe kosh i lëvizshëm për servise. 
 
 
Distanca e vogël ndërmjet rreshtavë të koshit, lehtëson ngarkimin e enëve dhe parandalon rrëzimin e sendeve të vogla.
Distanca e vogël ndërmjet rreshtavë të koshit, lehtëson ngarkimin e enëve dhe parandalon rrëzimin e sendeve të vogla. 
 
 
Kosh për servise
Kosh portativ për serviset për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë 
 
 
Ndriçim
2 ndriçues LED 
 
 
Niveli i presionit të kërkuar të ujit në hyrje
0,03-1 MPa 
 
 
Ndërveprimi dhe kontrolli
Tipi i ekranit
Njësa kontrollit me ekran LCD 
 
 
Personalizimi i programeve
Program memorizues 
 
 
Numri i programeve
12 
 
 
Numri i opsioneve
 
 
Status Light™
Status Light™ 
 
 
Treguesi i kohës së mbetur
Treguesi i kohës së mbetur 
 
 
Treguesi i përfundimit të procesit të\ larjes
Sinjal akustik dhe vizual 
 
 
Programet
Programet
12 programe larjeje: Auto; Program ekonomik ECO; Programi i Higjenës; Programi përcaktimit të kohës së fillimit të larjes; Plastike; Programi i shpërlarjes dhe ndërprerjes; Universal; Gjysma e sipërme; Sirtari i poshtëm; Gota kristali; Vetëpastrimi; Parangrohje 
 
 
START i shtyrë
Mund të shtyhet deri në 24 orë 
 
 
Përcaktimi i kohës
Përcaktimi i kohës 
 
 
Program ekologjik Green - Përdoret më pak energji dhe ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe
Program ekologjik Green - Përdoret më pak energji dhe ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe 
 
 
Programi i shpejtë - Koha e programit është më e shkurtër. Përdor më shumë energji.
Programi i shpejtë - Koha e programit është më e shkurtër. Përdor më shumë energji. 
 
 
Programi i larjes natën - Niveli më i ulët i zhurmës. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.
Programi i larjes natën - Niveli më i ulët i zhurmës. Kohëzgjatja e programit është më e madhe. 
 
 
Larje internsive - Lavastovilja përdor tempetura më të larta dhe më shumë ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.
Larje internsive - Lavastovilja përdor tempetura më të larta dhe më shumë ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe. 
 
 
Super Rinse™ - Dy shpërlarje shtesë.
Super Rinse™ - Dy shpërlarje shtesë. 
 
 
Dizajni dhe përshtatja
Sustë e rregullueshme e derës nga përpara
Sustë e rregullueshme e derës nga përpara 
 
 
Këmbë të pasme të rregullueshme
Këmbë të pasme të rregullueshme 
 
 
Shirita Velcro për montim dhe rregullim të lehtë të derës së veçantë me porosi
Shirita Velcro për montim dhe rregullim të lehtë të derës së veçantë me porosi 
 
 
Derë me rrëshqitje
Derë me rrëshqitje 
 
 
Anti-sifon i integruar - Parandalon hyrjen dhe daljen spontane të ujit dhe thjeshton instalimin
Anti-sifon i integruar - Parandalon hyrjen dhe daljen spontane të ujit dhe thjeshton instalimin 
 
 
Min. i gjerësisë së brendshme
600 mm 
 
 
Min. i lartësisë së brendshme
820 mm 
 
 
Thellësia (përfshirë hapësirën e mureve)
560 mm 
 
 
Regullim i lartësisë
50 mm 
 
 
Siguria dhe mirëmbajtja
AquaSafe™ - Sisteme të shumta sigurie që parandalojnë dëmtimet nga uji.
AquaSafe™ - Sisteme të shumta sigurie që parandalojnë dëmtimet nga uji. 
 
 
Kontrollet e bllokimit, KidSafe™
Kontrollet e bllokimit, KidSafe™ 
 
 
Tregues i nivelit të ulët të ndihmës në shpërlarje
Njoftimi në ekran 
 
 
Treguesi për rimbushjen e kripës
Treguesi për rimbushjen e kripës 
 
 
Të dhëna teknike
Lidhja e ujit
Trashësia e tubit: 3/4" - Mund të lidhet me ujë të ngrohtë ose të ftohtë 
 
 
Temperatura maksimale e ujit në hyrje
70 °C 
 
 
Niveli i zhurmës
42 dB(A)re 1 pW 
 
 
Programi i referencës
 
 
Kohëzgjatja e ciklit normal të larjes
205 min 
 
 
Konsumi i energjisë kWh/vit
212 KWh 
 
 
Konsumi i energjisë - programi normal
0,74 KWh 
 
 
Kosum i përllogaritur vjetor i ujit
2632 L 
 
 
Konsumi i ujit - programi standard
9,4 L 
 
 
Konsumi kur pajisja nuk është në punë
0,49 W 
 
 
Klasi i energjisë
A⁺⁺⁺ 
 
 
Lloji i prizës
Europiane 
 
 
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes)
1900 W 
 
 
Voltazhi (V)
220-240 V 
 
 
Numri i fazave
 
 
Siguresa
10 A 
 
 
Frekuenca
50 Hz 
 
 
Niveli i presionit të kërkuar të ujit në hyrje
0,03-1 MPa 
 
 
Pesha neto
43 Kg 
 
 
Përmasat
Gjerësia
596 mm 
 
 
Lartësia
819 mm 
 
 
Thellësia
559 mm 
 
 
Lartësia maksimale e produktit
869 mm 
 
 
Gjatësia e kordonit elektrik
1825 mm 
 
 
Thellësia me derë të hapur
1254 mm 
 
 
Gjatësia e tubit hyrës
163 cm 
 
 
Gjatësia e tubit dalës
200 cm 
 
 
Informacione të logjistikës
Gjerësia e paketimit
640 mm 
 
 
Lartësia e paketimit
890 mm 
 
 
Thellësia e paketimit
680 mm 
 
 
Pesha bruto e pajisjes
46,3 Kg 
 
 
Kodi i artikullit
736488 
 
 
Kodi EAN
3838782469480 
 
 
Tregu
Shtëpiake 
 
 
Gama
Style