Compare products


OP8664SOP8664S


Instalimi
Inkaso 
 
 
Gama
Craft 
 
 
Ngjyra kryesore
Inoks 
 
 
Përmasat e produktit
59,5 × 59,5 × 54,6 cm 
 
 
Ikonat e furrës
5 Sistem Air Flow™Volumi i furrës - 71 ltPyrolytic Self Clean™
 
 
 
Konstruksioni dhe performanca
Temperatura maksimale e furrës
275 °C 
 
 
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe 
 
 
Përdorimi dhe fleksibiliteti
Ndriçimi i brendshëm i furrës
Në të dy anët 
 
 
Vëllimi neto (litër)
71 L 
 
 
OpenView
OpenView 
 
 
Shina plotësisht të zgjatueshme
Shina plotësisht të zgjatueshme 
 
 
Shina teleskopike me hapje të plotë në një nivel
Shina teleskopike me hapje të plotë në një nivel 
 
 
2 sirtar Premium për skarë
1 skarë metalike Premium 
 
 
1 tavë e thellë e emaluar
1 tavë e thellë 
 
 
1 tavë e cekët
1 tavë e cekët 
 
 
Ndërveprimi dhe kontrolli
Forma e butonave
Butona ergonomikë 
 
 
Komandimi
Ekran i vogël TFT 
 
 
Programet
Rezistencë e poshtme BIO
Rezistencë e poshtme BIO 
 
 
Rezistencë lart
Rezistencë lart 
 
 
Nxehje lart e poshtë
Nxehje lart e poshtë 
 
 
Ngrohës i vogël infra
Ngrohës i vogël infra 
 
 
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe infra 
 
 
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë e madhe me ventilim 
 
 
Rezistencë rrethore
Rezistencë rrethore 
 
 
Funksioni Eko
Funksioni Eko 
 
 
Rezistencë e poshtme dhe ventilim
Rezistencë e poshtme dhe ventilim 
 
 
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO 
 
 
Mënyra e shkrirjes
Mënyra e shkrirjes 
 
 
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë 
 
 
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm) 
 
 
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat) 
 
 
Pjekje automatike e mishit
Funksion për pjekje automatike (AutoRoast) 
 
 
Dizajni dhe përshtatja
Materiali i derës
Xham dhe inoks 
 
 
Ngjyra kryesore
Inoks 
 
 
Inoks kundër shenjave të gishtave
Inoks kundër shenjave të gishtave 
 
 
Përmasat e montimit
59 × 56 × 55 cm 
 
 
Siguria dhe mirëmbajtja
Ventilator për ftohje
Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+ 
 
 
Mentesha e derës
Menteshë GentleClose 
 
 
Xhami i sheshtë i derës së furrës
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme 
 
 
Pirolitike
Vetë-pastrim pirolitik 
 
 
Rafte dhe shina anësore, Pyroproof
Rafte dhe shina anësore, Pyroproof 
 
 
Të dhëna teknike
Konsumi kur pajisja nuk është në punë
1 W 
 
 
Klasi i energjisë
A⁺ 
 
 
Konsumi i furrës (konvenencional)
1 KWh 
 
 
Konsumi i energjisë (me ventilim)
0,69 KWh 
 
 
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale
0,94 KWh 
 
 
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale
0,9 KWh 
 
 
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes)
3400 W 
 
 
Voltazhi (V)
220-240 V 
 
 
Frekuenca
50-60 Hz 
 
 
Përmasat
Përmasat e produktit
59,5 × 59,5 × 54,6 cm 
 
 
Pesha neto
44 Kg 
 
 
Informacione të logjistikës
Përmasat e produktit të paketuar
70 × 66 × 70 cm 
 
 
Pesha bruto e pajisjes
49,2 Kg 
 
 
Kodi i artikullit
729855 
 
 
Kodi EAN
3838782082184