Compare products


OP8678GOP8678G


Instalimi
Inkaso 
 
 
Gama
Elements 
 
 
Ngjyra kryesore
Xham qeramikë e zezë 
 
 
Përmasat e produktit
59,5 × 59,5 × 54,6 cm 
 
 
Ikonat e furrës
Ekran me prekje TFT5 Sistem Air Flow™Volumi i furrës - 71 ltPyrolytic Self Clean™Shinë teleskopike me hapje të plotë me 3 niveleAutoRoastEco
 
 
 
Konstruksioni dhe performanca
Konvekcion i ajrit të nxehtë
Konvekcion i ajrit të nxehtë 
 
 
Temperatura maksimale e furrës
300 °C 
 
 
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe 
 
 
Përdorimi dhe fleksibiliteti
Ndriçimi i brendshëm i furrës
Në të dy anët 
 
 
Vëllimi neto (litër)
71 L 
 
 
OpenView
OpenView 
 
 
Shina plotësisht të zgjatueshme
Shina plotësisht të zgjatueshme 
 
 
Shina metalike
Shina metalike 
 
 
Shina teleskopike me hapje të plotë në tre nivele
Shina teleskopike me hapje të plotë në tre nivele 
 
 
Shinat me tërheqje dhe bllokim
Shinat me tërheqje dhe bllokim 
 
 
Numri i tavave dhe rrjetavë
 
 
2 sirtar Premium për skarë
1 skarë metalike Premium 
 
 
1 tavë qelqi
1 tavë qelqi 
 
 
1 tavë e thellë e emaluar
1 tavë e thellë 
 
 
2 tava të cekëta
2 tava të cekëta 
 
 
Ndërveprimi dhe kontrolli
Ekran me ngjyra
Ekran me ngjyra 
 
 
Ekran me prekje
Ekran me prekje 
 
 
Komandimi
TFT PYRO magna 
 
 
Programet
Numri i funksioneve të ngrohjes
19 
 
 
Numri i programeve automatikë
82 
 
 
Rezistencë e poshtme
Rezistencë e poshtme 
 
 
Rezistencë e poshtme BIO
Rezistencë e poshtme BIO 
 
 
Rezistencë lart
Rezistencë lart 
 
 
Nxehje lart e poshtë
Nxehje lart e poshtë 
 
 
Ngrohës i vogël infra
Ngrohës i vogël infra 
 
 
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe infra 
 
 
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë e madhe me ventilim 
 
 
Rezistencë rrethore
Rezistencë rrethore 
 
 
Funksioni Eko
Funksioni Eko 
 
 
Rezistencë e poshtme dhe ventilim
Rezistencë e poshtme dhe ventilim 
 
 
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO 
 
 
Mënyra e shkrirjes
Mënyra e shkrirjes 
 
 
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë 
 
 
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm) 
 
 
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat) 
 
 
Gatim me disa faza
Gatim me disa faza 
 
 
Pjekje automatike e mishit
Funksion për pjekje automatike (AutoRoast) 
 
 
Dizajni dhe përshtatja
Materiali i derës
Xham 
 
 
Ngjyra kryesore
Xham qeramikë e zezë 
 
 
Xham i derës me ngjyrë
Xham i derës me ngjyrë 
 
 
Dekorime anësore
Dekorime anësore 
 
 
Përmasat e montimit
59 × 56,4 × 55 cm 
 
 
Siguria dhe mirëmbajtja
Ventilator për ftohje
Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+ 
 
 
Mentesha e derës
Menteshë GentleClose 
 
 
Xhami i sheshtë i derës së furrës
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme 
 
 
Pirolitike
Vetë-pastrim pirolitik 
 
 
Rafte dhe shina anësore, Pyroproof
Rafte dhe shina anësore, Pyroproof 
 
 
Të dhëna teknike
Konsumi kur pajisja nuk është në punë
1 W 
 
 
Klasi i energjisë
A⁺ 
 
 
Konsumi i furrës (konvenencional)
1 KWh 
 
 
Konsumi i energjisë (me ventilim)
0,69 KWh 
 
 
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale
0,94 KWh 
 
 
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale
0,69 KWh 
 
 
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes)
3400 W 
 
 
Voltazhi (V)
220-240 V 
 
 
Frekuenca
50-60 Hz 
 
 
Përmasat
Përmasat e produktit
59,5 × 59,5 × 54,6 cm 
 
 
Pesha neto
46,8 Kg 
 
 
Informacione të logjistikës
Përmasat e produktit të paketuar
70 × 66 × 70 cm 
 
 
Pesha bruto e pajisjes
52 Kg 
 
 
Kodi i artikullit
507873 
 
 
Kodi EAN
3838942072901