Lavastoviljet Pro Home

Lavastoviljet ASKO Pro Home

Lavastoviljet ASKO janë të ndërtuara të gjitha me materiale inoksi. Ky është një fakt botërisht i njohur prej dekadash dhe sapo të hapni derën e pajisjes do të vini re më shumë materiale inoksi se në çdo lavastovilje tjetër. Me prezantimin e gjeneratës tonë të re të lavastoviljeve duam të nënvizojmë edhe më shumë këtë fakt. Hidhini një sy derës dhe do të gjeni vetëm inoks të cilësisë superior dhe një hapësirë pa ndarje ndërmjet derës dhe panelit. Në vetvete ky është një tregues i një pajisjeje të fortë dhe të besueshme, pa sakrifikuar aspak linjat e një dizajni elegant, plot hijeshi dhe të sofistikuar, që rrjedhin nga minimalizmi i filozofisë skandinave.

Modelet e serisë së lavastoviljeve ASKO Pro

Inkaso
Ditët kur pajisjet elektroshtëpiake zënë shumë hapësirë, me performancë dhe funksionalitete të kufizuara kanë marrë fund një herë e përgjithmonë. Falë risive të ASKO, të cilat përfshijnë lavastoviljet më të mira inkaso, shtëpitë australiane me stil të ndryshëm, tani mburren me stilin evropian, konceptet e dizajnit të njëtrajtëshëm dhe pa ndërprerje, dhe pajisjet që punojnë në harmoni të plotë dhe garantojnë rezultate superiore. Lavastoviljet inkaso mund të instalohen në mobiliet ekzistuese ose ju mund të rimodeloni mobiljet e shtëpisë tuaj.
Plotësisht të integruara
Zgjidhja e dyerve me rrëshqitje mundëson një instalim më preciz, pa krijuar disnivele ose mospërshtatje të kapakut të mobilies dhe kabinetit të kuzhinës. Dera prej druri rrëshqet lart kur hapni derën e lavastoviljes dhe lëviz poshtë sapo mbyllet, duke mundësuar në këtë mënyrë një instalim preciz dhe hapësirë jo më shumë se 2 milimetra* ndërmjet derës së lavastoviljes dhe bazamentit kryesor ose përparmë të sirtarit. *pa përfshirë Status Light.
Të pavarura
Nëse dëshironi të shndërroni lavastoviljen tuaj inkaso në një model të pavarur, për ta vendosur më pas ku të dëshironi, atëherë mund të zgjidhni një set aksesorësh për veshjen e pajisjes në mënyrë që instalimi të bëhet i pavarur nga pjesa tjetër e mobilieve. Ky set aksesorësh përfshin panelin ballor dhe panelet anësore, të cilat veshin lavastoviljen dhe ju lejojnë që ta integroni me elegancë me ambientin dhe mobiliet e tjera.

Krijuar për më shumë jetëgjatësi

Kosha të lëvizshëm
Objektivi ynë kryesor është lehtësimi i jetës tuaj të përditshme. Ndaj kemi zhvilluar një prej sistemeve më të mëdha dhe më fleksibël të koshave në treg. Ne analizojmë dhe rishikojmë vazhdimisht reagimet dhe sjelljet e klientëve tanë për të zbuluar të gjithë elementët ‘sekretë’ që ju do të donit t’i vendosni në lavastoviljen tuaj. Dhe si rezultat kemi arritur të krijojmë shporta innovative dhe praktike, duke përmbushur të gjitha pritshmëritë tuaja.
8 Steel™
Filozofia e ASKO është përdorimi i sa më shumë pjesëve me materiale inoksi dhe sa më pak materiale plastike. Koshat, sprucuesit dhe komponentët e tjerë të brendshëm të lavastoviljeve tona janë të gjitha me makteriale inoksi dhe jo materiale plastike. Pikërisht këto janë dhe veçoritë kryesore të lavastoviljeve ASKO. 8 Steel™: Asnjë pjatalarëse tjetër nuk më shumë materiale inoksi në vend të plastikës.
Mbështetëse dhe fiksuese
Mbështetëset dhe fiksueset e gotave janë të domosdoshme që enët tuaja prej porcelani dhe ato të qelqta të jenë të sigurta gjatë larjes. Por, ndonjëherë ato mund dhe të bëhen pengesë, veçanërisht kur duhet të shtoni enë të ndryshme brenda të njëjtës shportë, pavarësisht nëse ju ndodh shpesh ose jo. Për këtë arsye ne kemi mundësuar një ndarje rreshtave dhe të njërit prej sirtarëve të gotave në shportat e sipërme. Kjo ju lejon të ngarkoni enë të ndryshme në të njëjtën shportë, madje dhe në të njëjtin rresht.
 
Derë inoksi
Lavastoviljet e gjeneratës së fundit kanë një ballinë pa ndarje ndërmjet derës dhe panelit. Pjesa e përparme përbëhet nga një pllake e vetme inoksi, ku secili prej cepave është palosur me kujdes ngjitur (salduar) me kujdes. Butonët elegantë prej metali të pastër dhe me prekje të ndjeshme, mundësojnë një reagim të menjëhershëm edhe vizualisht në ekranin me dy rreshta.

Mënyrat

Programi ekologjik
Duke kursyer ujë dhe energji, ky program larjeje redukton temperaturën e larjes dhe zgjat secilën fazë të ciklit dhe rrjedhimisht ju reduktoni konsumin e ujit, ndërsa mund të arrini të njëjtin rezultat të përsosur larjeje dhe pastrimi si me programin normal të larjes.
Programi intensiv
Enët e papastra dhe mbetjet e thata të ushqimeve mund të trajtohen lehtësisht me një presion më të madh sprucimi dhe duke përdorur temperatura më të larta larjeje dhe më shumë ujë gjatë ciklit të larjes.
Larje e shpejtë
Kjo program larjeje përgjysmon kohën e larjes. Për rezultate më të mira larjeje në një kohë relativisht më të shkurtër, përdoret më shumë energji dhe ujë.
 
Programi natës
Me këtë mënyrë larjeje presioni i ujit të sprucuesve ulet ndjeshëm, duke reduktuar nivelin e zhurmës me 2 dB krahasuar me vlerën e testuar. E përsosur për hapësira të mëdha, pa ndërprerje të kuzhinës dhe dhomës së ndenjës.

Programet

ECO
Programi ECO është krijuar për të enët me një nivel normal papastërtie dhe është programi më efektiv në konsumin e energjisë dhe ujit. Duhet të zgjidhni opsionin e temperaturës së lartë, “High Temperature” për të aksesuar programin e përdorur për grumbullimin e informacionit të nevojshëm për konsumin e energjisë.
Enë plastike
Një program i krijuar posaçërisht për larjen e enëve dhe sendeve plastike që rekomandohen për larje në lavastovilje. Ky program ka një cikël shumë më të gjatë tharjeje.
Gjysëm ngarkesë
Programi i larjes me gjysëm ngarkesë është një program fantastik, veçanërisht për larjen e pjatave dhe serviseve në koshin e poshtëm. Enët paksa të ndotura mund të vendosen edhe në shportën e sipërme, sipas dëshirës. Nëse keni filxhanë dhe gota që duhet t’i lani në kishin e sipërm, duhet të përdorni programin për larje në gjysmën e sipërme. Enët paksa të ndotura mund të vendosen edhe në koshine poshtëm, sipas dëshirës.
Kujdesi për gotat e kristalta
Një prej objektivave është që ne përfundimisht t'i japim fund mitit se gotat e kristalta nuk mund të lahen në lavastovilje. Ndërsa kjo është e vërtetë për disa lavastovilje, kristali me siguri mund të lahet në një lavastovilje ASKO. Sekreti është programi ynë “iCrystal”, i cili mundëson një rritje graduale të temperaturës së ujit dhe ruajtje të kësaj temperature në mënyrë konstante, me një ndryshim minimal ± 1 °C. Thjesht mjafton të vendosni kristalet tuaja të çmuara në një mbajtëse të sigurtë të gotave të verës në shportën e sipërme dhe të aktivizoni programin e larjes.
Quick pro
Pasi të ketë filluar punën dhe të ketë marrë ujin e parë, uji ngrohet në një temperaturë afërsisht 65 °C dhe temperatura e ujit mbahet konstante deri në tre orë. Programi i larjes fillon pasi uji të jetë ngrohur paraprakisht, duke mundësuar programe larjeje të shkurtra deri në 15 minuta.
Vetëpastrimi
Programi i vetë-pastrimit mundëson që kazani, rezervuari i riciklimit të ujit dhe sistemi i sprucimit të jenë pastruar plotësisht. Pastrimi i rregullt është thelbësor si për performancën e larjes, edhe për jetëgjatësinë e pajisjes. Ju rekomandojmë përdorimin e detergjentëve standardë, acidit të limonit ose një agjenti të posaçëm për pastrimin e enëve.
 
Programi Hygiene
Programi për larje higjienike mund të përdoret për pastrimin efektiv të shisheve të bebeve dhe sendeve të tjera që duhet të mbahen shumë të pastra. Për të parandaluar zhvillimin dhe shumimin e baktereve, si dhe për të eleminuar aromat nga etalierët, për shembull, ne rrisim temperaturën në 70 °C në programet kryesore të larjes, përfshirë dhe programin e shpërlarjes përfundimtare.

Veçoritë e lavastoviljeve

Shina teleskopike
Koshat prej inoksi të ASKO-s rrëshqasin butësisht brenda dhe jashtë shinave teleskopike të lëmuara dhe të buta.
Tharje me ventilim
Opsioni i tharjes me ventilim, ‘turbo drying’ i ASKO-s largon avullin e ngrohtë nga lavastovilja para se të krijohen bulëza uji mbi enët. Kjo do të thotë që pjatat tuaja do të jenë të thara në mënyrë të përsosur, pa njolla, apo lagështi.
Super Cleaning system+
Asnjëherë mos i shpërlani paraprakisht enët. Super Cleaning System+ i ASKO shpërlan enët para larjes kryesore dhe heq grimcat e ushqimit. Ju kursen kohë, energji dhe përpjekje.
Sirtari i sipërm për servise
Në krye është një kosh i sipërme fleksibël për servise, me sprucues të veçantë dhe hapësirë për 17 vende për vendosjen e serviseve ose enëve të tjera. Gjerësia e sirtarit është optimizuar për të krijuar mjaftueshëm hapësirë për gotat e larta në koshin e sipërm. Nëse ju nevojitet më shumë hapësirë, thjesht mjafton ta hiqni.
Instant Lift™
Me sistemin tonë unik të përshtatjes së lartësisë, Instant Lift™, ju mund të përshtasni sirtarin e sipërm të serviseve për ngarkesa më të larta ose më të ulëta dhe të krijoni më shumë hapësirë në koshin e sipërm vetëm më një veprim të thjesht. Në pozicionin maksimal, hapësira është 40 mm dhe në pozicionin e minimal hapësira mund të arrijë deri në 58 mm. E thjeshtë, e zgjuar dhe fleksibël.
Twin Tubes™
Lavastoviljet ASKO shquhen për rezultate të jashtëzakonshme larjeje. Sekreti qendron pikërisht tek sistemi ynë i shpërlarjes, i dizajnuar dhe testuar me kujdes dhe i cili përfshin jo më pak se 11 zona sprucimi*, të cilat mbulojnë çdo kënd të kazanit të lavastoviljes. Çdo kosh, gjithashtu, ka sistemin e tij të shpërlarjes, të tilla si koshi i mesëm ku do të gjeni Twin Tubes™, e cila është një zonë e dedikuar për sprucimin e ujit në koshin e mesëm.
Dizajn skandinav
Filozofia skandinave e dizajnit përqendrohet tek linjat e pastra minimaliste dhe integrimi modest i pajisjeve. Lavastoviljet tona plotësisht të integruara përshtaten në mënyrë të përsosur me mobiliet tuaja të kuzhinës, duke krijuar një pamje perfekte pa shumë mundim. Modelet tona të inoksit përfshijnë një derë inoksi pa ndërprerje dhe pa ndarje ndërmjet derës dhe panelit. Pjesa e përparme përbëhet nga një pllakë e vetme inoksi, ku secili prej cepave është palosur dhe salduar me kujdes.
Kapacitet Extra Large
Lavastoviljet që ngarkohen shumë shpejt dhe që duhet të shkarkohen vazhdimisht nuk janë pjesë e gamës ASKO. Me përmirësimet në sistemet tonë të sirtarëve, lavastoviljet tona XXL mund të lajnë deri në 17 sete enësh njëherësh me rezultate të përsosura pastrimi dhe tharjeje. Nëse duhet të vendosni enë të mëdha dhe me forma të ndryshme, të tilla si tenxhere, vazo dhe pjatancave, mund ta bëni më shumë lehtësi në një lavastovilje ASKO. Duke ofruar kapacitetin më të madh në treg, modelet tona XL dhe XXL mundësojnë lartësi ngarkese që variojn ë nga 54 - 58cm për pjata më të mëdha dhe gota më të larta.
Orrefors rekomandon ASKO
Sa herë që lani gotat e kristalta Orrefors në një lavastovilje ASKO, ju gjithashtu i kushtoni rëndësi inovacionit suedez. Orrefors dhe ASKO, të dyja i kanë shumë të thella rrënjët në traditën skandinave të dizajnit dhe të dy markat përfaqësohen denjësisht në mbarë botën. Trashëgimia jonë e përbashkët, plus dhe faktin që gotat e kristalta Orrefors lahen përditë në lavastoviljet tona, na ka mundësuar që të përqafojmë njëra-tjetrën në një partneritet të konsoliduar.

Lavastovilje ASKO e gjitha në inoks

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin