Gjithçka ju duhet për lavanderinë
Gjenerat e re e tharëseve të rrobave janë të pajisura me deri në 18 programe, 8 prej të cilave prezantohen me tharëset e gjeneratës së fundit të rrobave. Programet e tjera të disponueshme janë: Auto Extra Dry, Auto Dry, Auto Normal Dry, Auto Iron Dry, Auto Jeans, Auto Synthetic, Auto Terry, Auto Down, Time dhe Airing.
Programi i tharjes - Setet e çarçafëve
Një program për tharjen e rrobave të mëdha, të tilla si setët e çarçafëve dopio dhe mbulesave. Ky program përdor temperaturë të ulët, më shumë kohë dhe lëvizje reverse të kazanit për të parandaluar bashkimin e rrobave.
Programi i tharjes - Mëndafsh dhe Lesh
Rrobat e mëndafshta dhe të leshta nuk duhet të lahen shpesh. Përdorni programin ‘Silk & Wool’ për të shtendosur dhe rifreskuar rrobat tuaja të mëndafshta dhe të leshta.
Programi i tharjes - Veshje sportive
Një program për tharjen e rrobave me membrana, të tilla si rrobat e papërshkueshme nga uji dhe materiale sistetike që kërkojnë kujdes të butë. Ky program është ideal edhe për veshjet sportive me materiale të përziera. Programi përdor temperaturë të redukuar dhe më shumë për të siguruar që rrobat tuaja të jenë plotësisht të thara gjatë gjithë kohës.
Programi i tharjes - Këmisha
Një program i dedikuar për këmishat dhe bluzat që thahen në një temperatura të ulëta me lëvizje reverse të kazanit. Programi zgjat derisa rrobat të jenë tharë pothuajse plotësisht, me vetëm një sasi shumë të vogël lagështire për të parandaluar rrudhjen e tyre.
Programi i tharjes - Rifreskim me avull
Një program ideal për rigjallërimin e rrobave të tilla si xhaketat apo kostumet, xhupat e leshit dhe rrobat të tjera, të cilat normalisht duhet të pastrohen në pastrim kimik ose kanë një mënyrë tjetër trajtimi. Avulli është shumë efektiv për largimin e aromave të tilla, si tymi i cigareve dhe tymi i zjarrit.
Programi i tharjes - Kondicionimi
Një program për aktivizimin termik dhe optimizimin e agjentëve hidroizolues të përdorur në programin e kondicionimit (Conditioning) të lavatriçes. Një program i shkurtër me temperaturë të lartë, i cili mundëson një hidroizolim optimal të materialit.
Programi i tharjes - Quick Pro
Me këtë program mund të kryeni një larje të thatë në më pak se një orë.
Programi i tharjes - Kujdesi me avull për rrudhat
Injektime të përsëritura të avullit dhe trajtimit me ajër të ngrohtë për të eliminuar rrudhat mbi copë. Nxehtësia e reduktuar përdoret për t'u kujdesur edhe për materialet shumë të ndjeshme. Kujdesi me avull mund të përdoret për deri në 6 këmisha në të njëjtën kohë.
Tharëse rrobash me avull
Me funksionin e avullit, tharëset e rrobave me pompë të nxehtësisë, mundësojnë një produkt që rrit nivelin e kujdesit për rrobat tuaja në një nivel të paprovuar më parë. Avulli është mënyra më afikase dhe më të butë për t'u kujdesur për këmishat, xhaketat dhe pantallonat tuaja. Gjithashtu, është një mënyrë e thjeshtë për të eleminuar rrudhat e këmishave tuaja të preferuara, por mund të përdoret gjithashtu për të rigjallëruar rrobat që s’kanë nevojë për larje. Avullin mund ta përdorni për rroba me materiale të tilla si pambuku dhe liri, apo dhe materiale sintetike.

Pajisjet e lavanderisë ASKO

Pajisjet e lavanderisë ASKO

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin