Dollapë tharjeje

Dollapët për tharrjen e rrobave janë diçka e zakonshme në Skandinavi, ku klima shpesh imponon një tharje të shpejtë të të gjitha llojeve të rrobave, madje dhe rrobave të trasha, këpucëve dhe çizmeve. Një dollap tharjeje është përherë praktik, por edhe i butë ndaj pëlhurave më të ndjeshme. Dollapët e tharjes së rrobave nuk përdorin veprime mekanike që mund të dëmtojnë rrobat tuaja, lagështira transportohet përmes ajrit dhe procesi është pothuajse si tharja natyrale në ambient të hapur.
Më shumë