Detergjentët

Për Laundry Essentials nga ASKO, gamën tonë të re të detergjenteve dhe produkteve për kujdesin ndaj rrobave, ne jemi përpjekur të frymëzohemi nga të njëjtët elementë që jemi frymëzuar për krijimin e pajisjeve tona. Ato janë krijuar për t'u përkujdesur për ju dhe rrobat tuaja dhe për t’i shtuar rrobave atyre aroma të natyrës skandinave. 

Detergjentë tanë janë efektivë; gjashtë enzima mundësojnë fuqi shtesë larjeje, duke eleminuar njollat e forta butësisht dhe duke zgjatur në kohë freskinë e rrobave tuaja. Detergjentët gjithashtu janë formuluar posaçërisht për një ndikim të reduktuar në mjedis, kanë një formulë 99 % natyrale dhe nuk përmbajnë aditivë, ngjyrues dhe konservues të dëmshëm.