Quattro

Tipi i produktit: Lavatriçe

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Shtresë gize
Shtresë gize
Shtresë gize
Shtresë gize
Shtresë gize

Shtresë gize

Ne përforcojmë dhe stabilizojmë lavatriçet tona me një shtresë të fortë me material prej gize. Kjo i bën ato me rezistente, më të qeta në punim dhe garanton jetëgjatësinë e tyre

Logistic information

Kodi i artikullit: 459874
Kodi EAN: 3838942015007