Aksesorë lavanderie

Ju mund të krijoni një lavanderi elegante dhe efikase me pajisjet për kujdesin e rrobave. Shumëllojshmëria e aksesorëve tanë ju ofron më shumë fleksibiliteti dhe mundësi për përshtatjen e pajisjeve me nevojat tuaja. 
 
Për një lavanderi elegante dhe efikase
Për kushte më optimale dhe më shumë sukses me pajisjet e lavanderisë nga ASKO, gjithashtu mundësojmë një gamë të gjerë aksesorësh, të cilët përshtaten në mënyrë ideale me pajisjet tona dhe ju ndihmojnë të maksimizoni potencialin e pajisjeve.

Pajisjet ASKO të lavanderisë

Pajisjet ASKO të lavanderisë