Kujdesi ASKO për lavanderi

Dizajn inteligjent. Pajisjet ASKO të lavanderisë përfshijnë veçori inovative të krijuara për të thjeshtuar në maksimum jetën tuaj të përditshme. Produktet tona prodhohen me materiale cilësore inoksi, ndaj është mëse normale që ju të prisni një shërbim të besueshëm dhe jetëgjatë. Çdo pajisje është e jashtëzakonshme në vetvete, por pajisjet ASKO të lavanderisë janë krijuar për të plotësuar njëra-tjetrën. Kjo, ju lejon të kombinoni pa shumë mundim lavatriçen dhe tharësen e rrobave, dollapin për tharrjen e rrobave dhe protuktet e tjera ASKO të lavanderisë.

Zbuloni më shumë rreth kategorive të produkteve tona

Lavatriçet dhe tharëset e rrobave STYLE – Arti skandinav në shtëpinë tuaj
Modelet e linjës Style janë me hapje të plotë ballore, kanë material 100 % inoksi, linja të thjeshta dhe dizajn elegant. Ballina, paneli i kontrollit, ekrani dhe komponentët e tjerë janë harmonizuar në mënyrë perfekte. Ekrani shumëngjyrës TFT mundëson një paraqitje grafike elegante të funksioneve, mënyrave dhe statusit. Nuk kemi bërë asnjë kompromis me cilësinë e materialeve që ne përdorim, prandaj të gjitha dorezat dhe butonët janë punuar me shumë kujdes me materiale inoksi dhe janë dizajnuar për të ofruar ndjesinë dhe reagimin më të mirë të mundshëm gjatë përdorimit.
Lavatriçet dhe tharëset e rrobave LOGIC - Një zgjedhje logjike
Tek modelet e linjës Logic jemi fokusuar më shumë tek dizajni minimalist dhe linjat linja elegante, sistemi I ekuilibruar i ngjyrave të syprinës, panelit të kontrollit dhe ekranit. Harmonia është thelbësore dhe modelet e linjës Logic janë përshtatur maksimalisht për një harmonizim perfekt me të gjitha materialet, veçanërisht për rastet kur eleganca dhe dizajni janë shumë të rëndësishme për ju. Një zgjidhje logjike për të gjithë dhe që plotëson nevojat për modelim dhe funksionalitet.
Lavatriçet dhe tharëset e rrobave - Klasike të përjetshme
Modelet tona të linjës Classic kanë një program për çdo situatë dhe me dy mënyrat e ekzekutimit, ju mund të përshtasni shumë shpejt programet për t’i bërë ato më miqësorë me mjedisin dhe më kryesorja, për të realizuar një larje më intensive. Ndërfaqja është thjeshtë dhe shumë e lehtë për t’u përdorur, me një çelës elegant për përzgjedhjen e programeve të larjes ose mund të përdorni butonat për secilin opsion.
Pastërti e përhershme
Pajisjet ASKO të lavanderisë janë pjesë e një një tradite të hershme të inxhinierisë inovative dhe përzgjedhjes së kujdesshme të materialeve. Gama e pajisjeve përfshin lavatriçet e dizenjuara më shumë pasion dhe kujdes, të cilat janë shumë rezistence, tharëset e rrobave, dollapët e tharjes dhe ndihmësit e fshehur, siç janë tavolina për hekurosje dhe koshat e rrobave.
Pajisjet elektroshtëpiake ASKO
Lavatriçet ASKO
Ndihmësit e fshehur ASKO
Lavatriçet ASKO

Dizjani skandinav

Kombinimi i funksionaliteteve të përditshmërisë, kujdesi për mjedisin dhe linjat e pastra e elegante, janë tiparet kryesore që karakterizojnë dizajnin skandinav dhe atë të produkteve ASKO. Koncepti themelor që ne zhvillojmë janë produktet e dizajnuara me kujdes, të cilat me patjetër duhet të përmirësojnë cilësinë e jetës. Për të dalluar veten në një treg të rrëmujshëm më dizajne komplekse dhe tërheqëse, ne jemi të prirur drejt minimalizmit të butë dhe humanist, bazuar në parimin e shprehjes së elegancës në një mënyrë të qetë, por shumë bindëse. Elementët kryesorë të dizajnit skandinav, eleganca efektive, mjeshtëria e cilësisë superiore dhe materialet natyrale reflktohen në gjuhën e dizajnit të ASKO.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin