ODV8127S

ODV8127S

Emri i modelit: ODV8127S
Tipi i produktit: Sirtar me vakum
Instalimi: Inkaso
Gama: Craft
Ngjyra kryesore: Inoks

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Gatim me sous-vide
Gatim me sous-vide
3 nivele vakumi
3 nivele vakumi
3 nivele paketimi
3 nivele paketimi
Shina teleskopike
Shina teleskopike
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme
Ndërfaqe kontrolli me prekje
Ndërfaqe kontrolli me prekje
Hapje me shtytje
Hapje me shtytje
Gatim me sous-vide
Gatim me sous-vide

Gatim me sous-vide

Sirtari i vakumit ofron një mundësi unike për përgatitjen e gatime të avancuara në kushtet e shtëpisë. Mund ta përdorni për përgatitjen gatime sous-vide (nën vakum). Teknika e gatimit sous-vide përfshin vendosjen e ushqimit në qese të veçanta me vakum dhe gatimin e tij me avull në temperatura 40 dhe 100 °C. Qeset e mbyllura ndihmojnë në ruajtjen e aromave natyrale, ngjyrës dhe strukturës së produktit, përfshirë dhe të gjitha vitaminat dhe mineralet thelbësore.
3 nivele vakumi
3 nivele vakumi

3 nivele vakumi

Me një ndërfaqe kontrolli me prekje dhe të thjeshtë për përdoruesin, mund të zgjidhni një prej tre niveleve të ndryshme të vakumit, në varësi të ndjeshmërisë dhe llojit të ushqimit. Për shembull, mishi ka nevojë për një nivel më të lartë vakumi të efektit të gatimit për të qenë optimal. Frutat, megjithatë kanë nevojë për një nivel më të ulët vakumi për të mos u dëmtuar nga presioni i lartë negativ i ajrit.
3 nivele paketimi
3 nivele paketimi

3 nivele paketimi

Ju mund të zgjidhni ndërmjet tre niveleve të ndryshme të paketimit të produktit, në varësi të madhësisë dhe produktit që dëshironi të paketoni. Ju mund të zgjidhni opsionin e hollë, mesatar dhe atë pak më të trashë. Ky i fundit mund të përdoret për ruajtjen e produkteve dhe gatimet me metodën sous-vide.
Shina teleskopike
Shina teleskopike
Shina teleskopike

Shina teleskopike

Kjo është një zgjidhje praktike dhe e guximshme, e cila lehtëson hapjen dhe mbylljen e sirtarit.
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme

Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme

Të gjithë duam një pajisje elegante në kuzhinën e tonë. Kjo është arsyeja pse të gjitha pajisjet e gatimit ASKO janë nga materiale që është i thjeshtë për t’u mbajtur pastër.
Ndërfaqe kontrolli me prekje
Ndërfaqe kontrolli me prekje

Ndërfaqe kontrolli me prekje

Ndërfaqja jonë është e thjeshtë dhe tërheqëse për t'u përdorur dhe ju inkurajon të eksploroni të gjitha veçoritë dhe funksionet e pajisjes. Ne kemi një ndërfaqe me një softuer intuitiv të bazuar në njohuritë e konsumatorit dhe testimin e përdorimit.
Hapje me shtytje
Hapje me shtytje
Hapje me shtytje

Hapje me shtytje

Sirtari hapet me funksionin “push-to-open” (shtyje që të hapet), një zgjidhje fantastike për një dizajn minimalist dhe modern. Një shtytje e lehtë është gjithçka ju nevojitet për të hapur sirtarin.

Ndërveprimi dhe kontrolli

Çelës për ndezje-fikjen e ndriçimit

Të dhëna teknike

Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 320 W
Frekuenca: 50-60 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 14 × 59,7 × 55 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,8 m
Pesha neto: 35 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 18,4 × 63,8 × 65,2 cm
Pesha bruto e pajisjes: 37 Kg
Kodi i artikullit: 563505
Kodi EAN: 3838942130427