ODW8127A

ODW8127A

Emri i modelit: ODW8127A
Tipi i produktit: Sirtar ngrohjeje
Instalimi: Inkaso
Gama: Craft
Ngjyra kryesore: Antracite

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Ngrohje e filxhanëve dhe pjatave
Ngrohje e filxhanëve dhe pjatave
Ngrohje e ushqimit
Ngrohje e ushqimit
Shina teleskopike
Shina teleskopike
Gatim në temperaturë të ulët
Gatim në temperaturë të ulët
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme
Hapje me shtytje
Hapje me shtytje
Ngrohje e filxhanëve dhe pjatave
Ngrohje e filxhanëve dhe pjatave
Ngrohje e filxhanëve dhe pjatave

Ngrohje e filxhanëve dhe pjatave

Sirtari për ngrohjen është i përsosur për ngrohjen e pjatave para një feste familjare, ose për ngrohjen e filxhanëve për të shërbyer një kafe të ngrohtë. Sirtari mban 20 pjata me diametër 28 cm, ose 80 filxhanë kafeje, apo 40 filxhanë çaji.
Ngrohje e filxhanëve dhe pjatave
Ngrohje e ushqimit
Ngrohje e ushqimit
Ngrohje e ushqimit

Ngrohje e ushqimit

Me një sirtar për ngrohjen e ushqimeve, ju lehtësisht mund të ruani ushqimin të ngrohtë derisa të mbërrijnë mysafirët dhe jeni gati për ta shërbyer në çdo kohë. Ju gjithashtu mund të përdorni sirtarin për të ngrohur sërish ushqimin tuaj më vonë.
Shina teleskopike
Shina teleskopike
Shina teleskopike

Shina teleskopike

Kjo është një zgjidhje praktike dhe e guximshme, e cila lehtëson hapjen dhe mbylljen e sirtarit.
Gatim në temperaturë të ulët
Gatim në temperaturë të ulët
Gatim në temperaturë të ulët

Gatim në temperaturë të ulët

Gatimi në temperaturë të ulët është një mënyrë fantastike për gatimin e mishit. Pas skuqjes, mund të vendosni tavën ose enën në sirtar dhe ta gatuani ngadalë sipas kohës së rekomanduar.
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme
Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme

Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme

Të gjithë duam një pajisje elegante në kuzhinën e tonë. Kjo është arsyeja pse të gjitha pajisjet e gatimit ASKO janë nga materiale që është i thjeshtë për t’u mbajtur pastër.
Hapje me shtytje
Hapje me shtytje
Hapje me shtytje

Hapje me shtytje

Sirtari hapet me funksionin “push-to-open” (shtyje që të hapet), një zgjidhje fantastike për një dizajn minimalist dhe modern. Një shtytje e lehtë është gjithçka ju nevojitet për të hapur sirtarin.

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Diapazoni i temperaturës: 30 – 80 °C

Ndërveprimi dhe kontrolli

Çelës për ndezje-fikjen e ndriçimit

Të dhëna teknike

Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 810 W
Frekuenca: 50-60 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 14 × 59,7 × 55 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,8 m
Pesha neto: 15 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 18,4 × 63,8 × 65,2 cm
Pesha bruto e pajisjes: 17 Kg
Kodi i artikullit: 497358
Kodi EAN: 3838942046926