Sirtarë ngrohës dhe vakumi

Një mundësi unike për të përgatitur ushqime të avancuara në shtëpinë tuaj. Sirtari është 14 cm i lartë dhe është bashkë-dizenjuar dhe përshtatur me furrat e kombinuara me avull me madhësi 45 dhe 60 cm në së njëjtës gamë. Sirtari mund të përdoret për përgatitjen e ushqimit për gatimet sous-vide, për ruajtjen, paketimin ose ndarjen e ushqimit.
Inteligjentë dhe efiçentë
Sous-vide
Teknika e gatimit sous-vide përfshin paketimin e ushqimit në qese speciale vakumi dhe pastaj gatimin e tij me avull në temperatura 40 - 100 °C. Falë qeseve speciale të vakumit, ushqimi ruan aromat, ngjyrat dhe strukturën natyrale dhe të gjitha vitaminat dhe mineralet kryesore. Ushqimi i gatuar në qese vakumi ka nevojë për shumë më pak kripë se ushqimet e gatuara në mënyrë tradicionale.

Shina teleskopike për ngarkim të lehtë
Shinat teleskopike me funksion bllokues janë të sigurta dhe praktike edhe për ngarkesa të rënda dhe tava shumë të nxehta. Shinat kyçen automatikisht nëse tërhiqen plotësisht dhe më pas mjafton një shtytje e lehtë për t’i rrëshqitur në vend. Dera me mbyllje të butë ju mundëson ndërveprime më të thjeshta me minimumin e prekjes.

Sirtarë vakumi me ndërfaqe kontrolli me prekje
Ndërfaqja miqësore dhe kontrolli me prekje ju mundëson një përzgjedhje në tre nivele të ndryshme vakumi në varësi të llojit të ushqimit. Për shembull, për një pjekje më optimale të mishit duhet të zgjidhni një nivel më të lartë vakumi. Frutat, ndërkohë, kanë nevojë për një nivel më të ulët vakumi që të mos dëmtohen nga presioni i lartë i ajrit. 
Me sirtarin e vakumit ASKO ju mund të përgatisni gatime sous-vide
Përgatisni gatime të avancuara në shtëpinë tuaj me sirtarin e vakumit ASKO.
Me sirtarin ngrohës ASKO në kuzhinën tuaj mund të ngadalësoni gatimin e ushqimit.
Ngrohni pjatat tuaja me sirtarin ngrohës ASKO.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin