HI1621G
HI1621G HI1621G

HI1621G

Emri i modelit: HI1621G
Përmasa (Madhësia): 60 cm
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 7400 W
AllBoost: _product/yes
Përmasat e produktit: 5,4 × 60 × 52 cm
Induksion Real Bridge™Prekje me kontroll Easy Slide™Njohje automatike e tiganitFunksioni i ndërprerjes së gatimit

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Njohje automatike e enës
Njohje automatike e enës
Syprinë lehtësisht e pastrueshme
Syprinë lehtësisht e pastrueshme
Njohje automatike e enës
Njohje automatike e enës

Njohje automatike e enës

Kur vendosni një tigan në zonën e gatimit, kontrolli shoqërues i zonës përkatëse ndriçohet menjëherë. Mjafton të përcaktoni cilësimet e dëshiruara të nxehtësisë. Në këtë mënyrë përdorimi i pllakës bëhet më intuitiv; ju e dini gjithmonë se cilit panel kontrolli i përket një zonë gatimi. Nëse largoni enën, zona e gatimit nërpret automatikisht nxehtësinë dhe rindizet sëish kur rivendosni enën.
Syprinë lehtësisht e pastrueshme
Syprinë lehtësisht e pastrueshme

Syprinë lehtësisht e pastrueshme

Pianurat tona nuk lejojnë që ushqimi të ngjitet mbi syprinë, duke i bërë ato lehtësisht të pastrueshme. Mjafton të përdoni një leckë të laguar për të pastruar papastërtitë.

Konstruksioni dhe performanca

Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 7400 W
Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 0,5 W
Numri i të gjithë elementëve të ngrohjes: 4
Funksioni i kontrollit të fuqisë PowerBoost
4 zona me induksion Majtas përpara: Ø 16,5 cm, 1,2/1,4 kW, Djathtas përpara: FlexZone 20×20 cm, 1,6/1,85 kW, Majtas mbrapa: Ø 20,5 cm, 2,3/3 kW, Djathtas mbrapa: FlexZone 20×20 cm, 2,1/3 kW

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Njohje e tenxheres: Njohje e tiganit

Ndërveprimi dhe kontrolli

Kontroll me prekje me rrëshqitje, Slider Touch

Dizajni dhe përshtatja

Skaje anësore të facetuara
Përmasat min.-maks. të vendit të montimit: 7,7 × 55,8-56 × 49 cm
Vendosje nga sipër

Siguria dhe mirëmbajtja

Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Të dhëna teknike

Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 7400 W
Frekuenca: 50-60 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 5,4 × 60 × 52 cm
Pesha neto: 10,5 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 18 × 65 × 72,5 cm
Pesha bruto e pajisjes: 11 Kg
Kodi i artikullit: 730458
Kodi EAN: 3838782106965