HG1615AB
HG1615AB HG1615AB

HG1615AB

Emri i modelit: HG1615AB
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 0,1 W
Përmasat e produktit: 4,5 × 64,4 × 52,2 cm

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin

Konstruksioni dhe performanca

Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 0,1 W
Numri i të gjithë elementëve të ngrohjes: 4
1 vatër ndihmëse + 2 vatra gjysëm të shpejta + 1 vatër e madhe Majtas përpara: 3 kW, Djathtas përpara: 2 kW, Majtas mbrapa: 1 kW, Djathtas mbrapa: 2 kW
Mirëmbajtje komode me vatër njëtrupëshe

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Gaz i lëngshëm G30/G31-28-30/37: Gaz i lëngshëm G30/G31-28-30/37

Ndërveprimi dhe kontrolli

Pajisja e ndezjes me një dorë për pianurën

Dizajni dhe përshtatja

Përmasat e montimit: 4,5 × 56 × 49 cm

Të dhëna teknike

Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 0,1 W
Frekuenca: 50-60 Hz
Numri i vatrave të gazit: 4

Përmasat

Përmasat e produktit: 4,5 × 64,4 × 52,2 cm
Pesha neto: 12 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 22 × 72 × 59 cm
Pesha bruto e pajisjes: 14 Kg
Kodi i artikullit: 735411
Kodi EAN: 3838782388057