HIG1995AB
HIG1995AB HIG1995AB

HIG1995AB

Emri i modelit: HIG1995AB
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 7410 W
Përmasat e produktit: 23 × 93 × 60 cm

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Program automatik për gazin
Program automatik për gazin
Pianura me gaz dhe induksion Duo Fusion™
Pianura me gaz dhe induksion Duo Fusion™
Program automatik për gazin
Program automatik për gazin
Program automatik për gazin

Program automatik për gazin

Nëse keni nevojë për orientim gjatë gatimit, atëherë zgjidhni një prej 4 programeve automatike. Mund të zgjidhni nga programet e gatimit me Wok, me pjekje, zierje ose pjekje XL.
Pianura me gaz dhe induksion Duo Fusion™
Pianura me gaz dhe induksion Duo Fusion™

Pianura me gaz dhe induksion Duo Fusion™

Pianura ASKO-s me dy burime energjie; njëra në variantin me induksion dhe tjetra me gaz. Pianura Duo Fusion™ me induksion përmirëson aftësitë e saj, duke prezantuar vatrën Fusion Volcano Wok™, e cila e bën atë një prej pianurave më fleksibël në treg. Nga njëra anë një vatër e fuqishme për gatime me wok dhe nga ana tjetër një pianurë inteligjente dhe dinamike me induksion. Ndërsa përqendroheni në gatimet me wok, mund të aktivizoni një prej programeve Auto në pllakën me induksion për përgatitjen e salcës.
Pianura me gaz dhe induksion Duo Fusion™

Konstruksioni dhe performanca

Bllokim i menjëhershëm i vatrës së wok
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 7410 W

Ndërveprimi dhe kontrolli

Pajisja e ndezjes me një dorë për pianurën
Kontroll me prekje

Dizajni dhe përshtatja

Përmasat e montimit: 4,5 × 86 × 49 cm

Të dhëna teknike

Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 7410 W
Frekuenca: 50-60 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 23 × 93 × 60 cm
Pesha neto: 19,4 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 22 × 96 × 59 cm
Pesha bruto e pajisjes: 22,3 Kg
Kodi i artikullit: 735235
Kodi EAN: 3838782387265