Pianurat Combi me gaz dhe induksion

ASKO Duo Fusion™ është një pianurë me madhësi 90 cm, e cila ndërthur dy burime energjie; një pianurë me induksion dhe një tjetër me gaz Fusion Volcano Wok™. Të dyja mënyrat e gatimit kombinohen në një pllakë xhami qeramike. Pianura e parë në llojin e saj për të apasionuarit e gatimit me gaz të kombinuar dhe me teknologjinë e gatimit me induksion në një pajisje.