Pianura me gaz

Pianura elegante dhe efiçente me gaz

Të gjitha pianurat ASKO me gaz janë të pajisura me vatrat unike A+ që gjenerojnë flakë të pastër dhe të përshtatur në mënyrë perfekte, prodhojnë nxehtësi të lartë dhe e orientojnë atë në pjesën e poshtme të tiganit. Portat precize mundësojnë një distancë më të shkurtër mes flakës dhe tiganit. Kjo mundëson shfrytëzim më të mirë të energjisë, ndërsa nxehtësia shpërndahet në mënyrë të njëtrajtshme mbi sipërfaqen e poshtme të tiganit.