HG1355GB

HG1355GB

Emri i modelit: HG1355GB
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 0,1 W
Përmasat e produktit: 4,8 × 33 × 52,2 cm

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Efiçencë në energji
Efiçencë në energji
E thjeshtë për t'u pastruar
E thjeshtë për t'u pastruar
Efiçencë në energji
Efiçencë në energji
Efiçencë në energji

Efiçencë në energji

Pianurat ASKO janë më të mirat në treg me një reduktim të konsumit të gazit deri në 67%. Kostoja e reduktuar e energjisë së kombinuar, shoqëruar me përvojën shumë të përmirësuar të gatimit, e bëjnë atë zgjedhjen më të thjeshtë.
E thjeshtë për t'u pastruar
E thjeshtë për t'u pastruar
E thjeshtë për t'u pastruar

E thjeshtë për t'u pastruar

Pastrimi periodik është i domosdoshëm për mirëmbajtjen e pianurës në kushtet optimale. Përdorni detergjentë delikatë për pastrimin e panelit të kontrollit, shpërndarësit e flakës, suportit dhe enëve dhe në fund pastroni dhe tavën e kullimit.

Konstruksioni dhe performanca

Materiali i pianurës: Xham - qeramikë
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 0,1 W
Numri i të gjithë elementëve të ngrohjes: 2
1 vatër gjysëm e shpejtë + 1 vatër e madhe Në mes përpara: 3 kW, Në mes mbrapa: 2 kW
Mirëmbajtje komode me vatër njëtrupëshe

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Gaz i lëngshëm G30/G31-28-30/37: Gaz i lëngshëm G30/G31-28-30/37

Ndërveprimi dhe kontrolli

Pajisja e ndezjes me një dorë për pianurën

Dizajni dhe përshtatja

Përmasat e montimit: 4,8 × 29 × 49 cm

Të dhëna teknike

Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 0,1 W
Frekuenca: 50-60 Hz
Numri i vatrave të gazit: 2

Përmasat

Përmasat e produktit: 4,8 × 33 × 52,2 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,5 m
Pesha neto: 8 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 22 × 46 × 59 cm
Pesha bruto e pajisjes: 9,2 Kg
Kodi i artikullit: 735376
Kodi EAN: 3838782387203