Pianura Domino

Mund të konfiguroni pianurën tuaj ideale me ASKO Domino. Mund t’i vendosni pranë njëra-tjetrës, ose mund t’i kombinoni me elegancë me një pianurë të madhe me gaz ose me një pianurë me induksion. Pianurat Domino janë të disponueshme me induksion ose me gaz, me dy vatra A+ ose me një vatër Fusion Volcano Wok™.

Nëse ju pëlqen gatimi wok, por preferoni të gatuani me induksion, ju mund të zgjidhni një variant Wok me induksion. Nëse doni të provoni maksimumin e kuzhinës aziatike, ne mund të sugjerojmë dhe një teppanyaki dhe një skarë të thellë.