Pianura

Me gaz apo me induksion? Një zgjedhje shumë e vështirë për shumë të apasinuar pas gatimit. Nuk ka rëndësi çfarë zgjidhni, me pianurën ASKO gjithmonë do të keni kontroll të përsosur të nxehtësisë. Pianurat me gaz janë të pajisura me vatrat unike Volcano Wok™ me përqëndrimin e nxehtësisë në suporte të qëndrueshëm për tiganin Wok, pianurat me janë të pajisura me zona Bridge Induction™, e cila ju lejon të bashkoni dy zona gatimi, për të krijuar një zonë më të madhe gatimi. Zgjidhni çfarë të dëshironi, mjafton të jetë ASKO.

Djegësi ASKO "Fusion Volcano Wok Burner"

ASKO "Fusion Volcano Wok Burner" kombinon traditën e gatimit me teknologjinë, për ta çuar gatimin me zjarr në një nivel krejtësisht të ri. Profesionistët më të mëdhenj të gatimit e klasifikojnë gatimin me ASKO "Fusion Volcano Wok Burner" si gatimin më efektiv në përdorimin shtëpiak – duke ju lejuar të gatuani më shpejt dhe me më shumë kontroll, ndërsa përdorni 50% më pak gaz.

A+ djegës

Produktiviteti maksimal me përpjekje minimale në gatim. Ky është përkufizimi i cilësisë me ASKO. Plitkat ASKO "Gas-On-Glass" paraqesin fuqi djegje A+ që janë të lehtë për t'u përdorur, të lehtë për t'u pastruar dhe për të siguruar kontrollin që ju duhet për të prodhuar vakte të shijshme sa herë gatuani – duke e çuar rezultatin e gatimit në një nivel tjetër. Pajisjet tona gjithashtu krijojnë më shumë hapësirë në sipërfaqen e gatimit, kështu që ju mund të përdorni disa tiganë më të mëdhenj për të gatuar dhe për të arritur një gatim të shpejtë dhe të shijshëm.

Planimetria logjike e djegies

Ne kemi shfrytëzuar në maksimum hapësirën që është në dispozicion në  pjesën e gatimit, duke maksimizuar largësinë midis plitkave të gazit për të mundësuar vendosjen tenxhereve dhe tiganeve të mëdhenj në të gjitha hapësirat.

Sipërfaqja e xhamit

Kur bëhet fjalë për dizajnin, pianura ASKO Elements Gas-On-Glass është e thjeshtë, e rafinuar dhe plot klas. Sipërfaqja mahnitëse e xhamit krijon një unifikim natyral për dorezat metalike premium dhe plitkat  e pozicionuara në mënyrë të përkryer – të cilat kanë një mbështjellje prej hekuri të përpunuar. Me dizajnin e saj që i reziston kohës dhe materialet e cilësisë së lartë, ASKO Elements Gas-On-Glass do të vazhdojë të duket gjithmonë si i ri edhe në  vitet e ardhshme.

Dizajn skandinav

Dizajni skandinav nuk ka të bëjë vetëm me krijimin e linjave të pastra dhe elegante. Bëhet fjalë për gjetjen e ekuilibrit të përsosur midis formës dhe funksionit. Kjo do të thotë se një pajisje nuk duhet vetëm të duket mirë, duhet të jetë e qëndrueshme, të performojë mirë dhe ta bëjë jetën më të lehtë e më të mirë për përdoruesin. Plitkat e  ASKO Elements Gas–On-Glass janë shembulli i përsosur i dizajnit klasik skandinav që e kthen gatimin në pasion falë funksionalitetit.

E lehtë për t'u pastruar

Shtimi i dorezave metalike sjell një pamje vërtet luksoze. E gjithë pianura ASKO Gas-on-Glass është projektuar për të qenë e lehtë për t'u pastruar, gjë që e ndihmon atë të mbajë pamjen e saj luksoze si dhe të ruajë higjienën në kuzhinë – që nga pjesët e lëmuara prej hekuri deri në vetë sipërfaqen e qelqit. Çdo plitkë gazi është projektuar gjithashtu me një mbështetje të fortë dhe të qëndrueshme të strukturës prej hekuri, e cila përmban një material të lëmuar dhe të lehtë për t'u pastruar.
Veçoritë e pianurave
Pianurat ASKO me induksion, me qeramikë dhe gaz ofrojnë liri dhe fleksibilitet maksimal në kuzhinë.

Merrni maksimumin nga pianura

Pianura efektive me dizajn elegant. Në intervalet nga përgatitja e mëngjesit, deri në përgatitjen e snaks në orët e vona të mbrëmbjes, pianura përdoret vazhdimisht gjatë gjithë ditë. Ndaj, duhet të jetë e shpejtë, efikase dhe e lehtë për t’u mirëmbajtur.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin