DFI433B/1

DFI433B/1

Sistemi i tharjes: Turbo Combi Drying™
Linja e produktit: Logic
Instalimi: Plotësisht i integruar
Përmasat: XL, 820 mm
Numri i koshave: 2
Numri i vendeve (sipas etiketës): 13 vende
Lloji i koshit të sipërm: Premium - Kosha inoksi, rreshta të fiksuar të kunjve dhe rafte vere të palosshme.
Lloji i koshit të poshtëm: Premium - Instalimet e koshit të inoksit, rreshta mbështetës të fiksuar dhe kosh i lëvizshëm për servise.
Kosh për servise: Kosh portativ për serviset për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Super Cleaning System™ (SCS™)
Super Cleaning System™ (SCS™)
8 Steel™
8 Steel™
Turbo Combi Drying™
Turbo Combi Drying™
Aqua Safe™
Aqua Safe™
Flexiracks™
Flexiracks™
Lavastovilje XL
Lavastovilje XL
Hygiene
Hygiene
Programimi i kohës
Programimi i kohës
Eco
Eco
Status Light™
Status Light™
Motor pa karbonçina
Motor pa karbonçina
Larje e shpejtë
Larje e shpejtë
Night Mode
Night Mode
Programi i Përshpejtuar
Programi i Përshpejtuar
Shpërlarje dhe ruajtje
Shpërlarje dhe ruajtje
Sensori Aqua Detect™
Sensori Aqua Detect™
Sensori Aqua Detect™
Sensori Aqua Detect™
Power Zone Cutlery™
Power Zone Cutlery™
Kid Safe™
Kid Safe™
Anti sifon
Anti sifon
Wide Spray™
Wide Spray™
7 Spray™
7 Spray™
Shporta me 2 nivele
Shporta me 2 nivele
Shina teleskopike
Shina teleskopike
2 - Krahët sprucues
2 - Krahët sprucues
13 - Kapaciteti i ngarkesës
13 - Kapaciteti i ngarkesës
Pop-Out Door
Pop-Out Door
Mbajtëset e thikave
Mbajtëset e thikave
Sirtarët portativë për gotat
Sirtarët portativë për gotat
20 vite
20 vite
Super Cleaning System™ (SCS™)
Super Cleaning System™ (SCS™)
Super Cleaning System™ (SCS™)

Super Cleaning System™ (SCS™)

Shpërlan paraaprakisht enët dhe pastron pjesën e brendshme të pajisjes, përfshirë dhe filtrin. Zgjidhni programin më të mirë. Sa procese duhen për të gjitha këto? Vetëm një dhe ne e quajmë “Super Cleaning System”, (Sistem Super Pastrues) ose shpikja jonë më e mirë.
8 Steel™
8 Steel™
8 Steel™

8 Steel™

8 Steel™ - më shumë ikos, më pak plastikë Asnjë material tjetër nuk jeton më gjatë se inoksi. Dhe asnjë lavastovilje nuk ka aq shumë element inoksi që zëvendëson pjesët plastike sa lavastoviljet ASKO. Në fakt, tetë prej komponentëve më të rëndësishëm të lavastoviljeve janë projektuar me material inoksi të cilësisë superiore dhe jo plastikë: kazani, raftet e ngarkimit, tubat sprucues, sprucuesit, filtrat, bazamenti i jashtëm, këmbët dhe dera e brendshme. Duke përdorur më shumë inoks dhe më pak plastikë, ne i kemi rritur jetëgjatësinë pajisjeve tona.
Turbo Combi Drying™
Turbo Combi Drying™
Turbo Combi Drying™

Turbo Combi Drying™

Turbo Combi Drying™ përfiton nga sistemi inovativ Turbo Drying™ dhe nga procesi i tharjes natyrale me ajër të brendshëm të thatë. Sistemi Turbo Drying™ fillon procesin e tharjes dhe pastaj vijon kur dera hapet automatikish,t për të përfunduar tharjen me ajër të brendshëm.
Aqua Safe™
Aqua Safe™
Aqua Safe™

Aqua Safe™

Ju ndodh të hezitoni të ndizni apo të lini ndezur lavastoviljen, ndërkohë që nuk ndodheni në shtëpi? AquaSafe™ është një sistem i avancuar sigurie, i cili shmang çdo rrjedhje e mundshme të ujit ditën dhe natën.
Aqua Safe™
Flexiracks™
Flexiracks™

Flexiracks™

ASKO Flexiracks™ (sirtarët metalik të konvertueshëm) prej inoksi dhe me një shtresë najloni përshtaten lehtësisht në lartësi të ndryshme në varësi të llojit të ngarkesës.
Lavastovilje XL
Lavastovilje XL
Lavastovilje XL

Lavastovilje XL

Lavastoviljet në përmasat XL kanë një lartësi ngarkese 54 cm dhe janë kombinua me sistemin e sirtarëve me 4 nivele inteligjente, me një kapacitet ngarkese rreth 40% më shumë, me mundësi të panumërta për t'i përshtatur sipas nevojave.
Hygiene
Hygiene
Hygiene

Hygiene

Programi Hygiene mundëson larje dhe pastrim të thellë në temperaturën 70 °C. Një program ideal veçanërisht për larjen e shisheve të foshnjeve, dërrasave të prerjes dhe kavanozëve të reçelit.
Hygiene
Hygiene
Programimi i kohës
Programimi i kohës
Programimi i kohës

Programimi i kohës

Nëse nxitoni dhe ju duhen pjata të pastra, mjafton të udhëzoni pajisjen për nivelin e ndotjes së enëve dhe kohën në dispozicion. Programi përshtat automatikisht procesin e larjes dhe tharjes sipas nevojave tuaja.
Programimi i kohës
Programimi i kohës
Eco
Eco
Eco

Eco

Mund ta përdorni kur doni të kurseni ujë dhe energji. Për enë (ngarkesa) me nivel normal papastërtie, të tilla si pjatancat, pjatat e mëdha, filxhanët, gotat etj.
Eco
Status Light™
Status Light™
Status Light™

Status Light™

Lavastoviljet ASKO të gjeneratës së fundit janë të pajisur me opsionin Status Light™, një ndriçues i vogël, i vendosur në këndin e poshtëm në të djathtë, i cili informon për statusin e programit.
Motor pa karbonçina
Motor pa karbonçina
Motor pa karbonçina

Motor pa karbonçina

Një motor pa karbonçina jo vetëm punon më qetë. Është dhe më i besueshëm dhe konsumon më pak energji. Dëshira juaj është që lavastovilja juaj të jetojë përgjithmonë. Ky është dhe prioriteti ynë.
Larje e shpejtë
Larje e shpejtë
Larje e shpejtë

Larje e shpejtë

Nëse nuk keni mjaftueshëm kohë në dispozicion dhe ju duhet të lani enët me nxitim, opsioni “Speed” është i duhuri për ju. Kursen deri në 50% të kohës normale dhe përdor më shumë ujë dhe ngrohje të shtuar.
Night Mode
Night Mode
Night Mode

Night Mode

Funksioni Night Mode në saje të presionit të ulët të ujit në krahët sprucues minimozon zhurmën me 2 dB. Një funskion ideal për larje gjatë natës ose për ambiente të hapura.
Night Mode
Night Mode
Programi i Përshpejtuar
Programi i Përshpejtuar
Programi i Përshpejtuar

Programi i Përshpejtuar

Programi i larjes së përshpejtuar “Quick” lan dhe pastron lehtësisht gotat e ndotura, dekanterët e verës, filxhanët e kafesë etj, në mënyrë shumë efikase. Në fund të procesit enët tuaja do të jetë shumë të pastra.
Shpërlarje dhe ruajtje
Shpërlarje dhe ruajtje

Shpërlarje dhe ruajtje

Programi i "Rinse & hold", (Shpëlaj dhe prit) eleminon mbetet e thata në pjata, ndërsa prisni që lavastovilja të ngarkohet plotësisht. Ju kursen kohë dhe energji .
Sensori Aqua Detect™
Sensori Aqua Detect™
Sensori Aqua Detect™

Sensori Aqua Detect™

Sensori Aqua Level™ garanton një nivel të optimizuar të ujit, edhe nëse një enë kthehet dhe mbushet me ujë. Ajo gjithashtu pengon ndezjen e pajisjes nëse uji është i mbyllur ose nëse s'ka ujë.
Sensori Aqua Detect™
Sensori Aqua Detect™
Sensori Aqua Detect™

Sensori Aqua Detect™

Sensori Aqua Detect™ monitoron valvulat hyrëse dhe nivelin e ujit, ndërsa pajisja është në gjendje pune. Për arsye sigurie, kapaciteti i pompës së shkarkimit është 5 herë më i madh se valvulat hyrëse.
Power Zone Cutlery™
Power Zone Cutlery™
Power Zone Cutlery™

Power Zone Cutlery™

Power Zone Cutlery™ është zonë e veçantë dhe shumë speciale sprucimi për koshin e serviseve (lugëve, pirunjve, thikave), e cila jo vetëm i lan dhe i pastron shumë mirë, por u jep atyre dhe një shkëlqim verbues. Ka dhe sprucues të ngjashëm për koshin e thikave.
Kid Safe™
Kid Safe™
Kid Safe™

Kid Safe™

Për të penguar çdo tentativë të fëmijëve për të vënë në punë lavastoviljen, programi Kid Safe™ mundëson kyçje të thjeshtë të panelit të kontrollit. Kjo, gjithashtu parandalon ndryshimin gamisht të programit të larjes.
Anti sifon
Anti sifon
Anti sifon

Anti sifon

Për lavastoviljet tona plotësisht të integruara, zgjidhja Anti-Sifon siguron ujin brenda pajisjes. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse lavastovilja vendoset mbi nivelin e dyshemesë.
Wide Spray™
Wide Spray™
Wide Spray™

Wide Spray™

WideSpray™ mundëson një sprucim me presion të lartë në kombinim me një sprucim me ujë të bollshëm. Tenxheret dhe tiganët lahen dhe pastrohen më mirë dhe ju mund të kujdeseni për gjëra më të rëndësishme.
7 Spray™
7 Spray™
7 Spray™

7 Spray™

Sistemi i sprucimit i ASKO-s përbëhet nga deri në 7 zona efektive sprucimi, të cilat garantojnë një pastrim të plotë të ngarkesës. Në sirtarin e poshtëm janë vendosur dhe 2 zona të tjera sprucimi me presion të lartë, të cilat kujdesen për pastrimin pjesëve më të ndotura.
Shporta me 2 nivele
Shporta me 2 nivele
Shporta me 2 nivele

Shporta me 2 nivele

Sistemi i sirtarëve me 4 nivele i ASKO-s, ju lejon të optimizoni ngarkesën. Hiqni, rregulloni, palosni dhe lëvizni sirtarët, rreshtat dhe koshin e serviseve, për të plotësuar çdo nevojë tuajen.
Shina teleskopike
Shina teleskopike
Shina teleskopike

Shina teleskopike

ASKO përdor shina teleskopike me kushineta sferike, të cilat mundësojnë që raftet të rrëshqasin butësisht dhe pa zhurmë. Për një proces më të lehtë ngarkimi dhe shkarkimi, gjithashtu mund të nxirrni të gjithë sirtarët jashtë lavastoviljes.
Shina teleskopike
2 - Krahët sprucues
2 - Krahët sprucues
2 - Krahët sprucues

2 - Krahët sprucues

Teknika me 2 krahë sprucues arrin çdo cep të lavastoviljes dhe me deri në 10 zona shumë efektive sprucimi eleminon çdo papastërti. Përfshirë dhe tavat e lazanjës.
13 - Kapaciteti i ngarkesës
13 - Kapaciteti i ngarkesës
13 - Kapaciteti i ngarkesës

13 - Kapaciteti i ngarkesës

Frymëzuar nga përditshmëria. Qëllimi ynë kryesor është që produktet tona t’ua lehtësojnë jetën tuaj të përditshme. Ndaj kemi jemi përpjekur shumë ndër vite për të zhvilluar sistemet më të bollshme dhe më fleksibël të koshave. Kemi qenë veçanërisht të kujdesshëm për të mësuar ekzaktësisht çfarë në të vërtetë njerëzit vendosin në lavastoviljet e tyre. Më pas, njohuritë e fituara i kemi përkthyer në një mori zgjidhjesh unike, inovative dhe praktike për koshat.
Pop-Out Door
Pop-Out Door

Pop-Out Door

Me të mbaruar një proces apo një program larjeje, funksioni Door Pop-Out, hap automatikisht derën e lavastoviljes dhe largon avullin që krijohet brenda pajisjes.
Pop-Out Door
Mbajtëset e thikave
Mbajtëset e thikave
Mbajtëset e thikave

Mbajtëset e thikave

Thikat janë të ndjeshme për t'u përdorur dhe gishtat duhen ruajtur. Ndaj kemi bërë gjithçka kemi mundur që t’i mbrojmë të dyja sa më mirë. Mbajtësja e thikave është shumë e thellë dhe fikson tehet e thikave gjatë gjithë ciklit të larjes. Kemi mbajtëse thikash me tre nivele të ndryshme; në koshin e mesëm, në koshin e sipërm dhe në koshin sipëror. Ne garantojmë prerje të pastër.
Sirtarët portativë për gotat
Sirtarët portativë për gotat
Sirtarët portativë për gotat

Sirtarët portativë për gotat

Sirtari Multi (me shumë pozicione) për gotat është shumë praktik dhe mund të vendoset në tre pozicione të ndryshme. Gjithçka e përshtatur sipas nevojave tuaja.
20 vite
20 vite
20 vite

20 vite

Lavastovilje të projektuara për një jetëgjatësi 20-vjeçare Sot, jetëgjatësia dhe përgjegjësia janë të pandara. Pra, kur ne i dizajnojmë produktet tona, është përgjegjësia jonë që jo vetëm të bëjmë produkte që zgjasin, por që i bëjnë gjërat edhe më të mira – për klientët tanë dhe për planetin. Ne, i zhvillojmë lavastoviljet tona me përgjegjësi dhe i projektojmë për të sjellë një ndryshim rrënjësor. Për t'u siguruar që ata mund ta bëjnë këtë për një kohë të gjatë, ne i testojmë për një performancë dhe jetëgjatësi që zgjast 20 vite.

Konstruksioni dhe performanca

Kazan inoksi shumë rezistent
Aqua Detect™ - Identifikim i menjëhershme i çdo rrjedhjeje në pjesën e motorit.
Mbrojtje nga rrjedhjet - Identifikim i rrjedhjeve kur pajisja është e fikur.
Anti Bllok™ - Pompë kullimi me vetëpastrim.
8 Steel™ - Pjesët vitale të lavastoviljes janë me inoks
Rezistencë e fshehur
Nuk është e nevojshme të shpërlani enët falë Super Cleaning System™
Shpërndarës automatik i zbutësit të ujit për performancë më të mirë në larje
Numri i krahëve sprucues: 2
Numri i zonave të sprucimit: 7
Wide Spray™ - Zonë sprucimi e fuqishme për tenxheret dhe tiganët
Turbo Combi Drying™
Auto Dry - Hapje automatike e derës
Cutlery Spray™ - Fuqi e shtuar për larjen në koshin e serviseve

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Numri i vendeve (sipas etiketës): 13 vende
Numri i koshave: 2
Lloji i koshit të sipërm: Premium - Kosha inoksi, rreshta të fiksuar të kunjve dhe rafte vere të palosshme.
Ergonomi perfekte me shina teleskopike me rrëshqitje të lehtë për koshin e sipërm
Lloji i koshit të poshtëm: Premium - Instalimet e koshit të inoksit, rreshta mbështetës të fiksuar dhe kosh i lëvizshëm për servise.
Distanca e vogël ndërmjet rreshtavë të koshit, lehtëson ngarkimin e enëve dhe parandalon rrëzimin e sendeve të vogla.
Kosh portativ për serviset për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë
Niveli i presionit të kërkuar të ujit në hyrje: 0,03-1 MPa

Ndërveprimi dhe kontrolli

Tipi i ekranit: Njësa kontrollit me ekran LCD
Personalizimi i programeve: Program memorizues
Numri i programeve: 7
Numri i opsioneve: 5
Status Light™
Treguesi i kohës së mbetur: Treguesi i kohës së mbetur
Treguesi i përfundimit të procesit të\ larjes: Sinjal akustik dhe vizual

Programet

7 programe larjeje: I shpejtë; Intensive; Program ekonomik ECO; Programi i Higjenës; Programi përcaktimit të kohës së fillimit të larjes; Programi i shpërlarjes dhe ndërprerjes; Universal
START i shtyrë: Mund të shtyhet deri në 24 orë
Programi i shpejtë - Koha e programit është më e shkurtër. Përdor më shumë energji.
Programi i larjes natën - Niveli më i ulët i zhurmës. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.
Super Rinse™ - Dy shpërlarje shtesë.

Dizajni dhe përshtatja

Sustë e rregullueshme e derës nga përpara
Këmbë të pasme të rregullueshme
Shirita Velcro për montim dhe rregullim të lehtë të derës së veçantë me porosi
Anti-sifon i integruar - Parandalon hyrjen dhe daljen spontane të ujit dhe thjeshton instalimin
Madhësia e derës 680-760 mm
Min. i gjerësisë së brendshme: 600 mm
Min. i lartësisë së brendshme: 820 mm
Thellësia (përfshirë hapësirën e mureve): 560 mm
Regullim i lartësisë: 50 mm

Siguria dhe mirëmbajtja

AquaSafe™ - Sisteme të shumta sigurie që parandalojnë dëmtimet nga uji.
Kontrollet e bllokimit, KidSafe™
Tregues i nivelit të ulët të ndihmës në shpërlarje: Njoftimi në ekran
Treguesi për rimbushjen e kripës: Treguesi për rimbushjen e kripës

Të dhëna teknike

Lidhja e ujit: Trashësia e tubit: 3/4" - Mund të lidhet me ujë të ngrohtë ose të ftohtë
Temperatura maksimale e ujit në hyrje: 70 °C
Niveli i zhurmës: 44 dB(A)re 1 pW
Kohëzgjatja e programit ekonomik ECO të larjes: 205 min
Konsumi i ujit për cikël për programin Eco: 8,9 L
Klasi i energjisë: C
Lloji i prizës: Europiane
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 1900 W
Numri i fazave: 1
Siguresa: 10 A
Frekuenca: 50 Hz
Niveli i presionit të kërkuar të ujit në hyrje: 0,03-1 MPa
Pesha neto: 40,5 Kg
Klasa e zhurmës: B
Fillim i vonuar: 3,95 W
Konsumi i energjisë për 100 cikle: 72 KWh

Përmasat

Gjerësia: 596 mm
Lartësia: 819 mm
Thellësia: 559 mm
Lartësia maksimale e produktit: 869 mm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1825 mm
Thellësia me derë të hapur: 1198 mm
Gjatësia e tubit hyrës: 163 cm
Gjatësia e tubit dalës: 200 cm

Informacione të logjistikës

Gjerësia e paketimit: 640 mm
Lartësia e paketimit: 890 mm
Thellësia e paketimit: 680 mm
Pesha bruto e pajisjes: 43,8 Kg
Kodi i artikullit: 736468
Kodi EAN: 3838782469435
Tregu: Shtëpiake
Gama: Logic