Të integruara

Nëse po kërkoni një pajisjeje që përshtatet në mënyrë perfekte me dekorin e kuzhinës tuaj, një model i integruar ASKO do të ishte një zgjedhje ideale. Ajo fshihet mjeshtërisht poshtë banakut dhe pas kabinitetit, duke u përshtatur plotësisht me kuzhinën tuaj.
 
Integrim perfekt me derë me rrëshqitje
Dyert me rrëshqitje mundësojnë instalime shumë të mira në hapësira shumë të ngushta, duke u përshtatur plotësisht me kapakun dhe pjesën tjetër të mobilieve. Kur hapni derën, ajo rrëshqet lart dhe zhvendoset poshtë kur mbyllet. Kjo mundëson montime shumë precize me një hapësirë deri në dy milimetra* ndërmjet derës së lavastoviljes dhe bazamentit ose pjesës së përparme të mobiljes* pa Status Light.