Mënyra më e thjeshtë
Kemi krijuar mënyra të ndryshme për të thjeshtuar përshtatjen e programeve të preferuara për larjen e enëve, me situata krejtësisht të reja. Nuk është e nevojshme të përzgjidhni një program nga lista e gjatë, dhe më pas një tjetër nga lista e gjatë e opsioneve dhe cilësimeve. Mjafton të zgjidhni një program larjeje dhe të shtypni butonin ‘Start’.
Silent night
Për ne që duam të përdorim lavastoviljen gjatë natës ndërsa flemë gjumë, kemi krijuar një program të veçantë. Duke përzgjedhur këtë program, presioni i ujit në krahët sprucues reduktohet ndjeshëm dhe rrjedhimisht reduktohet edhe niveli i zhurmës me 3dB, krahasuar me nivelin e testuar. Një zgjidhje fantastike për kuzhinat me plan të hapur.
Larje ekologjike
Programi ekologjik, ‘Green’ ju kursen ujë dhe energji. Temperatura reduktohet dhe çdo fazë e ciklit të larjes, i cila zgjatet në kohë duke ju kursyer ujë, ndërsa mundëson të njëjtat rezultate alarjeje me ato të programit normal.
Larje e shpejtë
Nëse doni që pjatat tuaja të lahen më shpejt se zakonisht, thjesht zgjidhni opsionin e larjes së shpejtë, e cila përgjysmon kohën e larjes. Për rezultate sa më të mira larjeje, pajisja përdor më shumë ujë dhe energji.
 
Larje intensive
Një program larjeje për enë shumë të ndotura dhe me mbetje ushqimesh të thata. Larja intensive rrit presionin sprucimit të ujit, ndërsa programi përdor ujë më të ngrohtë dhe më shumë ujë se zakonisht.

Veçorit e lavastoviljes - Merrni maksimumin nga lavastovilja juaj

Rezultate të jashtëzakonshme larjeje me lavastoviljet ASKO
Lavastoviljet ASKO shquhen për rezultatet të jashtëzakonshme larjeje. Sekreti fshihet është sistemi i shpërlarjes, i dizenjuar dhe testuar me kujdes, dhe që përfshin 11 zona sprucimi*, të cilat mbulojnë çdo cep të kazanit të lavastoviljes. Çdo kosh ka sistemin e tij të shpërlarjes, dhe në koshin e mesit janë vendosur Twin Tubes™, një zonë e dedikuar për sprucimin e enëve në koshin e mesit.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin