DBI644MIB.BS/1
DBI644MIB.BS/1 DBI644MIB.BS/1

DBI644MIB.BS/1

Sistemi i tharjes: Turbo Combi Drying™
Linja e produktit: Style
Instalimi: Inkaso
Përmasat: XL, 820 mm
Numri i koshave: 3
Numri i vendeve (sipas etiketës): 14 vende
Ikona: 8 Steel™ - Pjesët vitale të lavastoviljes me inoks., SCS+
Lloji i koshit të sipërm: Ekskluzive - Instalimet e koshit prej inoksi, ku të gjithë rreshtat e palosshëm raftet portativë/të palosshëm të verës, Light Lock ™ për fiksimin e sendeve të lehta.
Koshi i mesëm: Sirtarë portativë për servise të larta; Sirtarë portativë për shishe dhe gota të larta; Dorezë; Lidhje e koshit të mesëm të pajisur me valvul; Ergonomi perfekte me shina teleskopike me rrëshqitje të butë për koshin e mesëm
Lloji i koshit të poshtëm: Exclusive - Instalimet e koshit të inoksit me të gjitha rreshtat të palosshëm, koshi i lëvizshëm i serviseve dhe mbajtëse për vazo/shishe, për pastrimin e vazove/shisheve për bebet.
Kosh për servise: Kosh portativ për serviset për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Super Cleaning System™ (SCS™)
Super Cleaning System™ (SCS™)
8 Steel™
8 Steel™
Turbo Combi Drying™
Turbo Combi Drying™
Aqua Safe™
Aqua Safe™
Flexiracks™
Flexiracks™
Lavastovilje XL
Lavastovilje XL
Super Cleaning System™ (SCS™)
Super Cleaning System™ (SCS™)

Super Cleaning System™ (SCS™)

Shpërlan paraaprakisht enët dhe pastron pjesën e brendshme të pajisjes, përfshirë dhe filtrin. Zgjidhni programin më të mirë. Sa procese duhen për të gjitha këto? Vetëm një dhe ne e quajmë “Super Cleaning System”, (Sistem Super Pastrues) ose shpikja jonë më e mirë.
8 Steel™
8 Steel™
8 Steel™

8 Steel™

Komponentët kryesorë të lavastoviljeve ASKO prodhohen duke përdorur inoks të cilësisë së lartë në vend të plastikës. Për ne cilësia është thelbësore dhe besojmë se dhe ju ndani të njëjtin mendim me ne.
Turbo Combi Drying™
Turbo Combi Drying™
Turbo Combi Drying™

Turbo Combi Drying™

Turbo Combi Drying™ përfiton nga sistemi inovativ Turbo Drying™ dhe nga procesi i tharjes natyrale me ajër të brendshëm të thatë. Sistemi Turbo Drying™ fillon procesin e tharjes dhe pastaj vijon kur dera hapet automatikish,t për të përfunduar tharjen me ajër të brendshëm.
Aqua Safe™
Aqua Safe™
Aqua Safe™

Aqua Safe™

Ju ndodh të hezitoni të ndizni apo të lini ndezur lavastoviljen, ndërkohë që nuk ndodheni në shtëpi? AquaSafe™ është një sistem i avancuar sigurie, i cili shmang çdo rrjedhje e mundshme të ujit ditën dhe natën.
Aqua Safe™
Flexiracks™
Flexiracks™

Flexiracks™

ASKO Flexiracks™ (sirtarët metalik të konvertueshëm) prej inoksi dhe me një shtresë najloni përshtaten lehtësisht në lartësi të ndryshme në varësi të llojit të ngarkesës.
Lavastovilje XL
Lavastovilje XL
Lavastovilje XL

Lavastovilje XL

Lavastoviljet në përmasat XL kanë një lartësi ngarkese 54 cm dhe janë kombinua me sistemin e sirtarëve me 4 nivele inteligjente, me një kapacitet ngarkese rreth 40% më shumë, me mundësi të panumërta për t'i përshtatur sipas nevojave.

Konstruksioni dhe performanca

Kazan inoksi shumë rezistent
Aqua Detect™ - Identifikim i menjëhershme i çdo rrjedhjeje në pjesën e motorit.
Mbrojtje nga rrjedhjet - Identifikim i rrjedhjeve kur pajisja është e fikur.
Anti Bllok™ - Pompë kullimi me vetëpastrim.
8 Steel™ - Pjesët vitale të lavastoviljes janë me inoks
Rezistencë e fshehur
Nuk është e nevojshme të shpërlani enët falë Super Cleaning System™
Sensor Sensi Clean™ - Mat nivelin e papastërtisë
Shpërndarës automatik i zbutësit të ujit për performancë më të mirë në larje
Numri i krahëve sprucues: 2
Numri i zonave të sprucimit: 9
Jet Spray™ - Fuqi e shtuarpër larjen e vazove, shisheve dhe shisheve të bebeve.
Wide Spray™ - Zonë sprucimi e fuqishme për tenxheret dhe tiganët
Twin Tubes™ - Zonë e veçantë sprucimi për koshin e mesëm
Turbo Combi Drying™
Cutlery Spray™ - Fuqi e shtuar për larjen në koshin e serviseve

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Numri i vendeve (sipas etiketës): 14 vende
Numri i koshave: 3
Lloji i koshit të sipërm: Ekskluzive - Instalimet e koshit prej inoksi, ku të gjithë rreshtat e palosshëm raftet portativë/të palosshëm të verës, Light Lock ™ për fiksimin e sendeve të lehta.
Ergonomi perfekte me shina teleskopike me rrëshqitje të lehtë për koshin e sipërm
China Guard - mbron ngarkesat e brishta nga krahët rrotullues të sprucimit të ujit
Koshi i mesëm: Sirtarë portativë për servise të larta; Sirtarë portativë për shishe dhe gota të larta; Dorezë; Lidhje e koshit të mesëm të pajisur me valvul; Ergonomi perfekte me shina teleskopike me rrëshqitje të butë për koshin e mesëm
Lidhje e koshit të mesëm të pajisur me valvul
Lloji i koshit të poshtëm: Exclusive - Instalimet e koshit të inoksit me të gjitha rreshtat të palosshëm, koshi i lëvizshëm i serviseve dhe mbajtëse për vazo/shishe, për pastrimin e vazove/shisheve për bebet.
Mbajtëse për vazo dhe shishe të larta e të ngushta, të tilla si shishet për fëmijë
Distanca e vogël ndërmjet rreshtavë të koshit, lehtëson ngarkimin e enëve dhe parandalon rrëzimin e sendeve të vogla.
Kosh portativ për serviset për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë
Ndriçim: 2 ndriçues LED
Niveli i presionit të kërkuar të ujit në hyrje: 0,03-1 MPa

Ndërveprimi dhe kontrolli

Tipi i ekranit: Njësa kontrollit me ekran LCD
Personalizimi i programeve: Program memorizues
Numri i programeve: 12
Numri i opsioneve: 7
Status Light™
Treguesi i kohës së mbetur: Treguesi i kohës së mbetur
Treguesi i përfundimit të procesit të\ larjes: Sinjal akustik dhe vizual

Programet

12 programe larjeje: Auto; Program ekonomik ECO; Programi i Higjenës; Programi përcaktimit të kohës së fillimit të larjes; Plastike; Programi i shpërlarjes dhe ndërprerjes; Universal; Gjysma e sipërme; Sirtari i poshtëm; Gota kristali; Vetëpastrimi; Parangrohje
START i shtyrë: Mund të shtyhet deri në 24 orë
Përcaktimi i kohës
Program ekologjik Green - Përdoret më pak energji dhe ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe
Programi i shpejtë - Koha e programit është më e shkurtër. Përdor më shumë energji.
Programi i larjes natën - Niveli më i ulët i zhurmës. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.
Larje internsive - Lavastovilja përdor tempetura më të larta dhe më shumë ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.
Auto Dry - Hapje automatike e derës
Super Rinse™ - Dy shpërlarje shtesë.

Dizajni dhe përshtatja

Këmbë të pasme të rregullueshme
Anti-sifon i integruar - Parandalon hyrjen dhe daljen spontane të ujit dhe thjeshton instalimin
Min. i gjerësisë së brendshme: 600 mm
Min. i lartësisë së brendshme: 820 mm
Thellësia (përfshirë hapësirën e mureve): 560 mm
Regullim i lartësisë: 50 mm
Rregullimi i mundshëm i pllakës: 30 - 94/0 mm

Siguria dhe mirëmbajtja

AquaSafe™ - Sisteme të shumta sigurie që parandalojnë dëmtimet nga uji.
Kontrollet e bllokimit, KidSafe™
Tregues i nivelit të ulët të ndihmës në shpërlarje: Njoftimi në ekran
Treguesi për rimbushjen e kripës: Treguesi për rimbushjen e kripës

Të dhëna teknike

Lidhja e ujit: Trashësia e tubit: 3/4" - Mund të lidhet me ujë të ngrohtë ose të ftohtë
Temperatura maksimale e ujit në hyrje: 70 °C
Niveli i zhurmës: 42 dB(A)re 1 pW
Programi i referencës: 1
Kohëzgjatja e ciklit normal të larjes: 220 min
Konsumi i energjisë kWh/vit: 211 KWh
Konsumi i energjisë - programi normal: 0,74 KWh
Kosum i përllogaritur vjetor i ujit: 2632 L
Konsumi i ujit - programi standard: 9,4 L
Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 0,49 W
Klasi i energjisë: A⁺⁺⁺
Lloji i prizës: Europiane
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 1900 W
Voltazhi (V): 220-240 V
Numri i fazave: 1
Siguresa: 10 A
Frekuenca: 50 Hz
Niveli i presionit të kërkuar të ujit në hyrje: 0,03-1 MPa
Pesha neto: 44,5 Kg

Përmasat

Gjerësia: 596 mm
Lartësia: 819 mm
Thellësia: 559 mm
Lartësia maksimale e produktit: 869 mm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1825 mm
Thellësia me derë të hapur: 1198 mm
Gjatësia e tubit hyrës: 163 cm
Gjatësia e tubit dalës: 200 cm

Informacione të logjistikës

Gjerësia e paketimit: 640 mm
Lartësia e paketimit: 890 mm
Thellësia e paketimit: 680 mm
Pesha bruto e pajisjes: 47,8 Kg
Kodi i artikullit: 736916
Kodi EAN: 3838782469657
Tregu: Shtëpiake
Gama: Style