DSD645BXXL/1
DSD645BXXL/1 DSD645BXXL/1

DSD645BXXL/1

Tharje me hapje automatike të derës, Auto Door Open Drying™: Tharje efektive dhe natyrale vetëm me ajrin e pajisjes.
Linja e produktit: Style
Instalimi: Plotësisht i integruar
Përmasat: XXL, 860 mm e lartë
Numri i koshave: 3
Numri i vendeve (sipas etiketës): 14 vende
Ikona: 8 Steel™ - Pjesët vitale të lavastoviljes me inoks., SCS+
Lloji i koshit të sipërm: Premium - Kosha inoksi, rreshta të fiksuar të kunjve dhe rafte vere të palosshme.
Lloji i koshit të poshtëm: Premium - Instalimet e koshit të inoksit, rreshta mbështetës të fiksuar dhe kosh i lëvizshëm për servise.
Kosh për servise: Kosh portativ për serviset për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Super Cleaning System™ (SCS™)
Super Cleaning System™ (SCS™)
8 Steel™
8 Steel™
Aqua Safe™
Aqua Safe™
Flexiracks™
Flexiracks™
Lavastovilje XXL
Lavastovilje XXL
Crystal Glass
Crystal Glass
Super Cleaning System™ (SCS™)
Super Cleaning System™ (SCS™)

Super Cleaning System™ (SCS™)

Shpërlan paraaprakisht enët dhe pastron pjesën e brendshme të pajisjes, përfshirë dhe filtrin. Zgjidhni programin më të mirë. Sa procese duhen për të gjitha këto? Vetëm një dhe ne e quajmë “Super Cleaning System”, (Sistem Super Pastrues) ose shpikja jonë më e mirë.
8 Steel™
8 Steel™
8 Steel™

8 Steel™

Komponentët kryesorë të lavastoviljeve ASKO prodhohen duke përdorur inoks të cilësisë së lartë në vend të plastikës. Për ne cilësia është thelbësore dhe besojmë se dhe ju ndani të njëjtin mendim me ne.
Aqua Safe™
Aqua Safe™
Aqua Safe™

Aqua Safe™

Ju ndodh të hezitoni të ndizni apo të lini ndezur lavastoviljen, ndërkohë që nuk ndodheni në shtëpi? AquaSafe™ është një sistem i avancuar sigurie, i cili shmang çdo rrjedhje e mundshme të ujit ditën dhe natën.
Aqua Safe™
Flexiracks™
Flexiracks™

Flexiracks™

ASKO Flexiracks™ (sirtarët metalik të konvertueshëm) prej inoksi dhe me një shtresë najloni përshtaten lehtësisht në lartësi të ndryshme në varësi të llojit të ngarkesës.
Lavastovilje XXL
Lavastovilje XXL
Lavastovilje XXL

Lavastovilje XXL

Lavastoviljet në përmasat XXL kanë një lartësi ngarkese 58 cm dhe janë kombinuar me sistemin e sirtarëve me katër nivele inteligjente, me një kapacitet ngarkese rreth 40% më shumë, me mundësi të panumërta për t'i përshtatur sipas nevojave.
Crystal Glass
Crystal Glass
Crystal Glass

Crystal Glass

Lani enë delikate të kristalta/qelqta, të tilla si Orrefors, duke përdorur programin e butë të larjes së enëve “Crystal Glass”.

Konstruksioni dhe performanca

Kazan inoksi shumë rezistent
Aqua Detect™ - Identifikim i menjëhershme i çdo rrjedhjeje në pjesën e motorit.
Mbrojtje nga rrjedhjet - Identifikim i rrjedhjeve kur pajisja është e fikur.
Anti Bllok™ - Pompë kullimi me vetëpastrim.
8 Steel™ - Pjesët vitale të lavastoviljes janë me inoks
Rezistencë e fshehur
Nuk është e nevojshme të shpërlani enët falë Super Cleaning System™
Sensor Sensi Clean™ - Mat nivelin e papastërtisë
Shpërndarës automatik i zbutësit të ujit për performancë më të mirë në larje
Numri i krahëve sprucues: 3
Numri i zonave të sprucimit: 9
Jet Spray™ - Fuqi e shtuarpër larjen e vazove, shisheve dhe shisheve të bebeve.
Wide Spray™ - Zonë sprucimi e fuqishme për tenxheret dhe tiganët
Cutlery Spray™ - Fuqi e shtuar për larjen në koshin e serviseve

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Numri i vendeve (sipas etiketës): 14 vende
Numri i koshave: 3
Lloji i koshit të sipërm: Premium - Kosha inoksi, rreshta të fiksuar të kunjve dhe rafte vere të palosshme.
Lartësi e rregullueshme për koshin e sipërm: Po
Ergonomi perfekte me shina teleskopike me rrëshqitje të lehtë për koshin e sipërm
Lloji i koshit të poshtëm: Premium - Instalimet e koshit të inoksit, rreshta mbështetës të fiksuar dhe kosh i lëvizshëm për servise.
Distanca e vogël ndërmjet rreshtavë të koshit, lehtëson ngarkimin e enëve dhe parandalon rrëzimin e sendeve të vogla.
Kosh portativ për serviset për ngarkim dhe shkarkim më të lehtë
Ndriçim: 2 ndriçues LED
Niveli i presionit të kërkuar të ujit në hyrje: 0,03-1 MPa

Ndërveprimi dhe kontrolli

Tipi i ekranit: Njësa kontrollit me ekran LCD
Personalizimi i programeve: Program memorizues
Numri i programeve: 12
Numri i opsioneve: 7
Status Light™
Treguesi i kohës së mbetur: Treguesi i kohës së mbetur
Treguesi i përfundimit të procesit të\ larjes: Sinjal akustik dhe vizual

Programet

12 programe larjeje: Auto; Program ekonomik ECO; Programi i Higjenës; Programi përcaktimit të kohës së fillimit të larjes; Plastike; Programi i shpërlarjes dhe ndërprerjes; Universal; Gjysma e sipërme; Sirtari i poshtëm; Gota kristali; Vetëpastrimi; Parangrohje
START i shtyrë: Mund të shtyhet deri në 24 orë
Përcaktimi i kohës
Program ekologjik Green - Përdoret më pak energji dhe ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe
Programi i shpejtë - Koha e programit është më e shkurtër. Përdor më shumë energji.
Programi i larjes natën - Niveli më i ulët i zhurmës. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.
Larje internsive - Lavastovilja përdor tempetura më të larta dhe më shumë ujë. Kohëzgjatja e programit është më e madhe.
Auto Dry - Hapje automatike e derës
Super Rinse™ - Dy shpërlarje shtesë.

Dizajni dhe përshtatja

Sustë e rregullueshme e derës nga përpara
Këmbë të pasme të rregullueshme
Shirita Velcro për montim dhe rregullim të lehtë të derës së veçantë me porosi
Derë me rrëshqitje
Anti-sifon i integruar - Parandalon hyrjen dhe daljen spontane të ujit dhe thjeshton instalimin
Madhësia e derës 760-840 mm
Min. i gjerësisë së brendshme: 600 mm
Min. i lartësisë së brendshme: 860 mm
Thellësia (përfshirë hapësirën e mureve): 560 mm
Regullim i lartësisë: 50 mm

Siguria dhe mirëmbajtja

AquaSafe™ - Sisteme të shumta sigurie që parandalojnë dëmtimet nga uji.
Kontrollet e bllokimit, KidSafe™
Tregues i nivelit të ulët të ndihmës në shpërlarje: Njoftimi në ekran
Treguesi për rimbushjen e kripës: Treguesi për rimbushjen e kripës

Të dhëna teknike

Lidhja e ujit: Trashësia e tubit: 3/4" - Mund të lidhet me ujë të ngrohtë ose të ftohtë
Temperatura maksimale e ujit në hyrje: 70 °C
Niveli i zhurmës: 40 dB(A)re 1 pW
Programi i referencës: 1
Kohëzgjatja e ciklit normal të larjes: 205 min
Konsumi i energjisë kWh/vit: 212 KWh
Konsumi i energjisë - programi normal: 0,74 KWh
Kosum i përllogaritur vjetor i ujit: 2632 L
Konsumi i ujit - programi standard: 9,4 L
Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 0,49 W
Klasi i energjisë: A⁺⁺⁺
Lloji i prizës: Europiane
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 1900 W
Voltazhi (V): 220-240 V
Numri i fazave: 1
Siguresa: 10 A
Frekuenca: 50 Hz
Niveli i presionit të kërkuar të ujit në hyrje: 0,03-1 MPa
Pesha neto: 44,5 Kg

Përmasat

Gjerësia: 596 mm
Lartësia: 859 mm
Thellësia: 559 mm
Lartësia maksimale e produktit: 909 mm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1825 mm
Thellësia me derë të hapur: 1294 mm
Gjatësia e tubit hyrës: 163 cm
Gjatësia e tubit dalës: 200 cm

Informacione të logjistikës

Gjerësia e paketimit: 640 mm
Lartësia e paketimit: 930 mm
Thellësia e paketimit: 680 mm
Pesha bruto e pajisjes: 48,1 Kg
Kodi i artikullit: 736788
Kodi EAN: 3838782469497
Tregu: Shtëpiake
Gama: Style