Lavastovilje

Një lavastovilje ASKO është e ndërtuar e gjitha me materiale inoksi. Ky është një fakt i njohur prej dekadash dhe sapo të hapni derën do të vëreni më shumë inoks se në çdo lavastovilje tjetër në treg. Me gjeneratën e re të lavastoviljeve duam ta theksojmë edhe më shumë këtë fakt. Hidhini një sy derës dhe do të gjeni vetëm inoks të cilësisë së lartë dhe asnjë ndarje ndërmjet derës dhe panelit. Ky është tregues i një paisjeje rezistente, pa sakrifikuar aspak linjat elegante, të lëmuara dhe të sofistikuara, të frymëzuara nga filozofia minimaliste skandinave. 
Pafundësi zgjidhjesh
Kemi krijuar mënyra të ndryshme për t’ua lehtësuar përshtatjen e programeve me nevojat tuaja për larjen e enëve edhe në situata krejtësisht të reja. Nuk është e nevojshme të përzgjidhni një program larjeje nga listë e gjatë programesh dhe pastaj një opsion nga lista e gjatë e opsioneve. Tani mund të zgjidhni një mënyrë larjeje që përshtatet me nevojat tuaja dhe të shtypni butonin ‘start’.

Zbuloni veçoritë e lavastoviljes

Lavastoviljet XXL ASKO mund të lajnë deri në 17 sete me rezultate të përsosura larjeje dhe tharjeje, me efikasitet të energjisë A++. Kjo është arsyeja dhe një fakt i padiskutueshëm që ju mund të ngarkoni më shumë enë në një lavastovilje ASKO se në çdo lavastovilje tjetër në botë. Zbuloni më shumë rreth veçoritë të lavastoviljeve ASKO.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin