OT8637S

OT8637S

Instalimi: Inkaso
Gama: Craft
Ngjyra kryesore: Inoks
Përmasat e produktit: 59,5 × 59,7 × 54,7 cm
5 Sistem Air Flow™Volumi i furrës - 73 ltAquaCleanEco

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Interior lehtësisht i pastrueshëm
Interior lehtësisht i pastrueshëm
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën

Sondë për temperaturën

Termometri i temperaturës futet në mish, peshk ose bukë, ndërsa ju programoni temperaturën. Furra fiket automatikisht sapo ushqimi të ketë arritur temperaturë e dëshiruar.
Interior lehtësisht i pastrueshëm
Interior lehtësisht i pastrueshëm
Interior lehtësisht i pastrueshëm

Interior lehtësisht i pastrueshëm

Pjesa e pasme dhe dera e furrave ASKO janë të dizenjuara me një sipërfaqe të sheshtë. Kjo ndihmon në shpërndarje më të mirë të ajrit të nxehtë dhe mundëson një gatim konstant dhe të thjeshtë.
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft

Mbyllje Dual Soft

Funksioni i sigurt dhe ergonomik, Dual Soft Close, ju vjen në ndihmë kur ju duhet të bëni shumë kujdes me pjatat dhe enët e nxehta. Amortizatorët cilësorë të derës janë integruar në pjesën e konstruksionit të furrës dhe pastrohen lehtësisht.

Konstruksioni dhe performanca

Temperatura maksimale e furrës: 275 °C
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Ndriçimi i brendshëm i furrës: Në të dy anët
Vëllimi neto (litër): 73 L
Nivelet e disponueshme të pjekjes: 5
OpenView
Shina metalike
1 skarë metalike Premium
1 tavë e thellë
1 tavë e cekët

Ndërveprimi dhe kontrolli

Forma e butonave: Butona ergonomikë

Programet

Nxehje lart e poshtë
Ngrohës i vogël infra
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë rrethore
Funksioni Eko
Rezistencë e poshtme dhe ventilim
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Mënyra e shkrirjes
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)

Dizajni dhe përshtatja

Materiali i derës: Xham dhe inoks
Ngjyra kryesore: Inoks
Inoks kundër shenjave të gishtave
Përmasat e montimit: 59 × 56 × 55 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+
Menteshë me hapje dhe mbyllje të butë - SoftOpen & GentleClose
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme
Pastrim me avull

Të dhëna teknike

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W
Klasi i energjisë: A⁺
Konsumi i furrës (konvenencional): 0,94 KWh
Konsumi i energjisë (me ventilim): 0,7 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,94 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,7 KWh
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 3400 W
Rryma nominale: 16 A
Frekuenca: 50-60 Hz
Numri i fazave: 1

Përmasat

Përmasat e produktit: 59,5 × 59,7 × 54,7 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,5 m
Pesha neto: 37,4 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 70 × 66 × 70 cm
Pesha bruto e pajisjes: 42,6 Kg
Kodi i artikullit: 737993
Kodi EAN: 3838782477270
Gama: Craft