Furra shumëfunksionale

Furrat shumëfunksionale ofrojnë një sërë funksionesh që ju lejojnë të përdorni mënyrë të ndryshme pjekjeje, funksionin e pjekjes me ventilim dhe skarës në kombinime të ndryshme, për të bërë çdo gatim sa më të shijshëm.

Funksionet madje mund të kombinohen njëkohësisht në të njëjtin cikël pjekjeje për një rezultat edhe më fantastik.