OP8637S

OP8637S

Instalimi: Inkaso
Gama: Craft
Përmasa (Madhësia): 60 cm
Ngjyra kryesore: Inoks
Përmasat e produktit: 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
5 Sistem Air Flow™Volumi i furrës - 71 ltPyrolytic Self Clean™

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Mbyllje e butë e derës
Mbyllje e butë e derës
Pastrim Pirolitik
Pastrim Pirolitik
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Mbyllje e butë e derës
Mbyllje e butë e derës
Mbyllje e butë e derës

Mbyllje e butë e derës

Funksioni Soft slosing, ju lejon të mbyllni derën e furrës butësisht edhe nëse i keni duart e zëna. Amortizatorët cilësorë të derës janë integruar në pjesën e konstruksionit dhe pastrohen lehtësisht.
Pastrim Pirolitik
Pastrim Pirolitik
Pastrim Pirolitik

Pastrim Pirolitik

Funksioni i pastrimit pirolitik e nxeh furrën deri në 500 °C, proçes ky, i cili karbonizon të gjitha mbetjet e furrës dhe i shndërron në hi, të cilin mund ta pastroni me një leckë të lagur. Zgjidhni programin dhe lëreni furrën të vetëpastrohet.
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën

Sondë për temperaturën

Termometri i temperaturës futet në mish, peshk ose bukë, ndërsa ju programoni temperaturën. Furra fiket automatikisht sapo ushqimi të ketë arritur temperaturë e dëshiruar.

Konstruksioni dhe performanca

Temperatura maksimale e furrës: 300 °C
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Ndriçimi i brendshëm i furrës: Në të dy anët
Vëllimi neto (litër): 71 L
Nivelet e disponueshme të pjekjes: 5
OpenView
Shina metalike
1 skarë metalike Premium
1 tavë e thellë
1 tavë e cekët

Ndërveprimi dhe kontrolli

Forma e butonave: Butona ergonomikë
Ikona LED + PYRO MATRIX

Programet

Nxehje lart e poshtë
Ngrohës i vogël infra
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë rrethore
Rezistencë e poshtme dhe ventilim
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Mënyra e shkrirjes
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)

Dizajni dhe përshtatja

Materiali i derës: Xham dhe inoks
Ngjyra kryesore: Inoks
Materiali i çelësave: Alumin
Inoks kundër shenjave të gishtave
Këmbë të adaptueshme: 4
Përmasat e montimit: 59 × 56 × 55 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+
Menteshë GentleClose
Bllokim për fëmijët, ChildLock
Siguresë mekanike e derës
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme
Vetë-pastrim pirolitik
Rafte dhe shina anësore, Pyroproof

Të dhëna teknike

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W
Klasi i energjisë: A⁺
Konsumi i furrës (konvenencional): 1 KWh
Konsumi i energjisë (me ventilim): 0,69 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,94 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,9 KWh
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 3400 W
Voltazhi (V): 220-240 V
Frekuenca: 50-60 Hz
Numri i fazave: 1

Përmasat

Përmasat e produktit: 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
Pesha neto: 40,8 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 70 × 66 × 70 cm
Pesha bruto e pajisjes: 46 Kg
Kodi i artikullit: 738807
Kodi EAN: 3838782519543