OP8678G
OP8678G OP8678G OP8678G

OP8678G

Instalimi: Inkaso
Gama: Elements
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Përmasat e produktit: 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
Ekran me prekje TFT5 Sistem Air Flow™Volumi i furrës - 71 ltPyrolytic Self Clean™Shinë teleskopike me hapje të plotë me 3 niveleAutoRoastEco

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Mbyllje e butë e derës
Mbyllje e butë e derës
Pastrim Pirolitik
Pastrim Pirolitik
Shina teleskopike me funksion bllokimi
Shina teleskopike me funksion bllokimi
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Mbyllje e butë e derës
Mbyllje e butë e derës
Mbyllje e butë e derës

Mbyllje e butë e derës

Funksioni Soft slosing, ju lejon të mbyllni derën e furrës butësisht edhe nëse i keni duart e zëna. Amortizatorët cilësorë të derës janë integruar në pjesën e konstruksionit dhe pastrohen lehtësisht.
Pastrim Pirolitik
Pastrim Pirolitik
Pastrim Pirolitik

Pastrim Pirolitik

Funksioni i pastrimit pirolitik e nxeh furrën deri në 500 °C, proçes ky, i cili karbonizon të gjitha mbetjet e furrës dhe i shndërron në hi, të cilin mund ta pastroni me një leckë të lagur. Zgjidhni programin dhe lëreni furrën të vetëpastrohet.
Shina teleskopike me funksion bllokimi
Shina teleskopike me funksion bllokimi
Shina teleskopike me funksion bllokimi

Shina teleskopike me funksion bllokimi

Shinat teleskopike bllokohen për t'u garantuar fiksimin e tavës. Një shtyrje e lehtë dhe ato zbllokohen automatikisht për të lëvizur lirshëm brenda furrës.
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën

Sondë për temperaturën

Termometri i temperaturës futet në mish, peshk ose bukë, ndërsa ju programoni temperaturën. Furra fiket automatikisht sapo ushqimi të ketë arritur temperaturë e dëshiruar.

Konstruksioni dhe performanca

Konvekcion i ajrit të nxehtë
Temperatura maksimale e furrës: 300 °C
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Ndriçimi i brendshëm i furrës: Në të dy anët
Vëllimi neto (litër): 71 L
OpenView
Shina plotësisht të zgjatueshme
Shina metalike
Shina teleskopike me hapje të plotë në tre nivele
Shinat me tërheqje dhe bllokim
Numri i tavave dhe rrjetavë: 5
1 skarë metalike Premium
1 tavë qelqi
1 tavë e thellë
2 tava të cekëta

Ndërveprimi dhe kontrolli

Ekran me ngjyra
Ekran me prekje
TFT PYRO magna

Programet

Numri i funksioneve të ngrohjes: 19
Numri i programeve automatikë: 82
Rezistencë e poshtme
Rezistencë e poshtme BIO
Rezistencë lart
Nxehje lart e poshtë
Ngrohës i vogël infra
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë rrethore
Funksioni Eko
Rezistencë e poshtme dhe ventilim
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Mënyra e shkrirjes
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)
Gatim me disa faza
Funksion për pjekje automatike (AutoRoast)

Dizajni dhe përshtatja

Materiali i derës: Xham
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Xham i derës me ngjyrë
Dekorime anësore
Përmasat e montimit: 59 × 56,4 × 55 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+
Menteshë GentleClose
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme
Vetë-pastrim pirolitik
Rafte dhe shina anësore, Pyroproof

Të dhëna teknike

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W
Klasi i energjisë: A⁺
Konsumi i furrës (konvenencional): 1 KWh
Konsumi i energjisë (me ventilim): 0,69 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,94 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,69 KWh
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 3400 W
Voltazhi (V): 220-240 V
Frekuenca: 50-60 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
Pesha neto: 46,8 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 70 × 66 × 70 cm
Pesha bruto e pajisjes: 52 Kg
Kodi i artikullit: 507873
Kodi EAN: 3838942072901