Furra pirolitike

Ashtu sikundër enët e tjera të gatimit edhe furra ka nevojë për pastrim të rregullt. Por, për këtë ju vjen në ndihmë furra pirolitike ASKO Elements. Sistemi i pastrimit pirolitik arrin një temperaturë deri në 465 °C, e cila praktikisht djeg çdo yndyrë apo mbetje ushqimi. Si rezultat, furra pastrohet plotësisht, me vetëm pak hi, të cilin mund ta fshini me një leckë të lagur. Për rezultate më të mira programin e pastrimit pirolitik mund ta përdorni dhe për pastrimin e tavës së pjekjes.