OCM8437S

OCM8437S

Instalimi: Inkaso
Gama: Craft
Ngjyra kryesore: Inoks
Përmasat e produktit: 45,5 × 59,7 × 54,7 cm
5 Sistem Air Flow™Volumi i furrës - 50 ltEco

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
MIKROVALË ME VENTILIM
MIKROVALË ME VENTILIM
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft

Mbyllje Dual Soft

Funksioni i sigurt dhe ergonomik, Dual Soft Close, ju vjen në ndihmë kur ju duhet të bëni shumë kujdes me pjatat dhe enët e nxehta. Amortizatorët cilësorë të derës janë integruar në pjesën e konstruksionit të furrës dhe pastrohen lehtësisht.
MIKROVALË ME VENTILIM
MIKROVALË ME VENTILIM
MIKROVALË ME VENTILIM

MIKROVALË ME VENTILIM

Sistemi i ventilimit shpërndan valët në mënyrë të njëtrajtshme në brendësi furrës, duke minimizuar nevojën për një pjatë rrotulluese. Hapësira e përftuar mund të përdoret për të ngrohur vëllimeve më të mëdha ushqimi.

Konstruksioni dhe performanca

Temperatura maksimale e furrës: 250 °C
Teknologjia Stirrer
Fuqia e mikrovalëve: 1000 W

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Ndriçimi i brendshëm i furrës: Në të dy anët
Vëllimi neto (litër): 50 L
OpenView
Shina metalike
1 skarë metalike Premium
1 tavë qelqi

Programet

Nxehje lart e poshtë
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë rrethore
Funksioni Eko
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)
Mikrovalë dhe ajër i nxehtë
Mikrovalë

Dizajni dhe përshtatja

Materiali i derës: Xham dhe inoks
Ngjyra kryesore: Inoks
Përmasat e montimit: 45 × 56 × 55 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+
Menteshë me hapje dhe mbyllje të butë - SoftOpen & GentleClose
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme

Të dhëna teknike

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,89 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,79 KWh
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 3000 W
Frekuenca: 50-60 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 45,5 × 59,7 × 54,7 cm
Pesha neto: 36 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 55 × 65 × 69,5 cm
Pesha bruto e pajisjes: 40,7 Kg
Kodi i artikullit: 739138
Kodi EAN: 3838782538773
Gama: Craft