Furrat Combi me mikrovalë

Fuqia e kombinimit - Me furrat tona Combi me mikrovalë ju keni të gjithë fleksibilitetin e nevojshëm për gatime të kombinuara. Ato mundësojnë 4 mënyra të ndryshme gatimi: me mikrovalë, gatim konvencional me ventilim, pjekje dhe gatime tradicionale të kombinuara me ndihmën e mikrovalëve. Në të njëjtin program gatimi mund të shkrini, të ndërroni mënyrën e pjekjes në konvencionale tradicionale dhe të përfundoni me një pjekje të shpejtë.