OCS8637S

OCS8637S

Instalimi: Inkaso
Gama: Craft
Ngjyra kryesore: Inoks
Përmasat e produktit: 59,5 × 59,7 × 54,7 cm
5 Sistem Air Flow™Sistem i pastër me avullVolumi i furrës - 73 ltAquaCleanEco

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Program sous-vide
Program sous-vide
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
Pastrim me avull
Pastrim me avull
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër

Sistem me avull të pastër

Furrat e kombinuara me avull të ASKO-s përdorin sistemin e avullit të pastër për të ndarë ujin e kondensuar nga avulli. Uji pastaj qarkullohet sërish në proçesin e avullimit, duke siguruar sasinë e duhur të avullit në ushqim.
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën

Sondë për temperaturën

Termometri i temperaturës futet në mish, peshk ose bukë, ndërsa ju programoni temperaturën. Furra fiket automatikisht sapo ushqimi të ketë arritur temperaturë e dëshiruar.
Program sous-vide
Program sous-vide
Program sous-vide

Program sous-vide

Programi i gatimit sous-vide i ASKO-s siguron një ventilim të njëtrajtshëm të avullit në një temperaturë të saktë për një periudhë të gjatë kohore. Fuqia siguron rezultat perfekt në çdo përdorim.
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull

Gatim i shëndetshëm me avull

Gatuani si profesionist të vërtetë dhe ruani të gjitha vlerat ushqyese të produkteve. Furrat e kombinuara me avull të ASKO-s mundësojnë një mënyrë të shëndetshme gatimi me avull dhe/ose ajër të nxehtë.
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft

Mbyllje Dual Soft

Funksioni i sigurt dhe ergonomik, Dual Soft Close, ju vjen në ndihmë kur ju duhet të bëni shumë kujdes me pjatat dhe enët e nxehta. Amortizatorët cilësorë të derës janë integruar në pjesën e konstruksionit të furrës dhe pastrohen lehtësisht.
Pastrim me avull
Pastrim me avull
Pastrim me avull

Pastrim me avull

Funksioni i pastrimit me avull e bën të lehtë pastrimin e furrës. Duke spërkatur rregullisht furrën me ujë dhe për rrjedhojë duke krijuar avull, mbetjet pastrohen më lehtë.

Konstruksioni dhe performanca

Temperatura maksimale e furrës: 230 °C
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe
Multisteam 360°

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Ndriçimi i brendshëm i furrës: Në të dy anët
Ena e ujit: 1,3 L
Vëllimi neto (litër): 73 L
OpenView
Shina metalike
1 skarë metalike Premium
1 tavë pjekjeje për gatime me avull me vrima
1 tavë e cekët

Ndërveprimi dhe kontrolli

Forma e butonave: Butona ergonomikë
Icon Touch

Programet

Nxehje lart e poshtë
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë rrethore
Funksioni Eko
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Nivel i lartë i avullit
Pjekje me avull
Injektim i drejtpërdrejtë i avullit
Mënyra e shkrirjes
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)

Dizajni dhe përshtatja

Materiali i derës: Xham dhe inoks
Ngjyra kryesore: Inoks
Inoks kundër shenjave të gishtave
Këmbë të adaptueshme: 4
Përmasat e montimit: 59 × 56 × 55 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+
Menteshë me hapje dhe mbyllje të butë - SoftOpen & GentleClose
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme
Pastrim me avull
Injektim i drejtpërdrejtë i avullit
Antikalkare - Nuk lejon formimin e gëlqeres

Të dhëna teknike

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W
Klasi i energjisë: A⁺
Konsumi i furrës (konvenencional): 0,96 KWh
Konsumi i energjisë (me ventilim): 0,7 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,94 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,7 KWh
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 3400 W
Rryma nominale: 16 A
Frekuenca: 50 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 59,5 × 59,7 × 54,7 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,5 m
Pesha neto: 46,2 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 70 × 66 × 70 cm
Pesha bruto e pajisjes: 51,4 Kg
Kodi i artikullit: 739221
Kodi EAN: 3838782541186