OCSM8478G

OCSM8478G

Tipi i ekranit: Komandim me ekran me prekje - Touch Screen
Instalimi: Inkaso
Përmasa (Madhësia): 45 cm
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Përmasat e produktit: 45,5 × 59,5 × 54,6 cm
Ekran me prekje TFT5 Sistem Air Flow™Sistem i pastër me avullVolumi i furrës - 50 lt5 në 1AquaCleanAutoRoastEco

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër
Program sous-vide
Program sous-vide
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
MIKROVALË ME VENTILIM
MIKROVALË ME VENTILIM
Pastrim me avull
Pastrim me avull
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër

Sistem me avull të pastër

Furrat e kombinuara me avull të ASKO-s përdorin sistemin e avullit të pastër për të ndarë ujin e kondensuar nga avulli. Uji pastaj qarkullohet sërish në proçesin e avullimit, duke siguruar sasinë e duhur të avullit në ushqim.
Program sous-vide
Program sous-vide
Program sous-vide

Program sous-vide

Programi i gatimit sous-vide i ASKO-s siguron një ventilim të njëtrajtshëm të avullit në një temperaturë të saktë për një periudhë të gjatë kohore. Fuqia siguron rezultat perfekt në çdo përdorim.
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull

Gatim i shëndetshëm me avull

Gatuani si profesionist të vërtetë dhe ruani të gjitha vlerat ushqyese të produkteve. Furrat e kombinuara me avull të ASKO-s mundësojnë një mënyrë të shëndetshme gatimi me avull dhe/ose ajër të nxehtë.
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft

Mbyllje Dual Soft

Funksioni i sigurt dhe ergonomik, Dual Soft Close, ju vjen në ndihmë kur ju duhet të bëni shumë kujdes me pjatat dhe enët e nxehta. Amortizatorët cilësorë të derës janë integruar në pjesën e konstruksionit të furrës dhe pastrohen lehtësisht.
MIKROVALË ME VENTILIM
MIKROVALË ME VENTILIM
MIKROVALË ME VENTILIM

MIKROVALË ME VENTILIM

Sistemi i ventilimit shpërndan valët në mënyrë të njëtrajtshme në brendësi furrës, duke minimizuar nevojën për një pjatë rrotulluese. Hapësira e përftuar mund të përdoret për të ngrohur vëllimeve më të mëdha ushqimi.
Pastrim me avull
Pastrim me avull
Pastrim me avull

Pastrim me avull

Funksioni i pastrimit me avull e bën të lehtë pastrimin e furrës. Duke spërkatur rregullisht furrën me ujë dhe për rrjedhojë duke krijuar avull, mbetjet pastrohen më lehtë.

Konstruksioni dhe performanca

Temperatura maksimale e furrës: 230 °C
Multisteam 360°
Teknologjia Stirrer
Fuqia e mikrovalëve: 1000 W

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Ndriçimi i brendshëm i furrës: Në të dy anët
Ena e ujit: 1,3 L
Vëllimi neto (litër): 50 L
Nivelet e disponueshme të pjekjes: 4
OpenView
Shina metalike
1 skarë metalike Premium
1 tavë qelqi
1 tavë pjekjeje për gatime me avull pa vrima
1 tavë pjekjeje për gatime me avull me vrima
1 tavë e cekët
Tavë pjekje 1/2 e gjerë me vrima për gatime me avull
Tavë pjekje 1/3 e gjerë me vrima për gatime me avull

Ndërveprimi dhe kontrolli

Ekran TFT

Programet

Rezistencë e poshtme BIO
Rezistencë lart
Nxehje lart e poshtë
Ngrohës i vogël infra
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë rrethore
Funksioni Eko
Rezistencë e poshtme dhe ventilim
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Nivel i lartë i avullit
Nivel mesatar i avullit
Nivel i ulët i avullit
Pjekje me avull
Injektim i drejtpërdrejtë i avullit
Mënyra e shkrirjes
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)
Gatim me disa faza
Funksion për pjekje automatike (AutoRoast)
Mikrovalë dhe pjekje
Mikrovalë dhe ajër i nxehtë
Mikrovalë

Dizajni dhe përshtatja

Materiali i derës: Xham
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Përmasat e montimit: 45 × 56 × 55 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+
Menteshë me hapje dhe mbyllje të butë - SoftOpen & GentleClose
Bllokim për fëmijët, ChildLock
Siguresë mekanike e derës
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme
Pastrim me avull
Injektim i drejtpërdrejtë i avullit
Antikalkare - Nuk lejon formimin e gëlqeres

Të dhëna teknike

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 3000 W
Rryma nominale: 16 A
Frekuenca: 50 Hz
Numri i fazave: 1

Përmasat

Përmasat e produktit: 45,5 × 59,5 × 54,6 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,5 m
Pesha neto: 42,3 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 55 × 66 × 70 cm
Pesha bruto e pajisjes: 47 Kg
Kodi i artikullit: 731915
Kodi EAN: 3838782152849