OCS8478G
OCS8478G OCS8478G

OCS8478G

Instalimi: Inkaso
Gama: Elements
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Përmasat e produktit: 45,5 × 59,5 × 54,6 cm
Ekran me prekje TFT5 Sistem Air Flow™Sistem i pastër me avullVolumi i furrës - 50 ltAquaCleanPastrim me avullShinë teleskopike me hapje të plotë me 2 niveleAutoRoastEco

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër
Shina teleskopike me funksion bllokimi
Shina teleskopike me funksion bllokimi
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Program sous-vide
Program sous-vide
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
Pastrim me avull
Pastrim me avull
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër
Sistem me avull të pastër

Sistem me avull të pastër

Furrat e kombinuara me avull të ASKO-s përdorin sistemin e avullit të pastër për të ndarë ujin e kondensuar nga avulli. Uji pastaj qarkullohet sërish në proçesin e avullimit, duke siguruar sasinë e duhur të avullit në ushqim.
Shina teleskopike me funksion bllokimi
Shina teleskopike me funksion bllokimi
Shina teleskopike me funksion bllokimi

Shina teleskopike me funksion bllokimi

Shinat teleskopike bllokohen për t'u garantuar fiksimin e tavës. Një shtyrje e lehtë dhe ato zbllokohen automatikisht për të lëvizur lirshëm brenda furrës.
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën
Sondë për temperaturën

Sondë për temperaturën

Termometri i temperaturës futet në mish, peshk ose bukë, ndërsa ju programoni temperaturën. Furra fiket automatikisht sapo ushqimi të ketë arritur temperaturë e dëshiruar.
Program sous-vide
Program sous-vide
Program sous-vide

Program sous-vide

Programi i gatimit sous-vide i ASKO-s siguron një ventilim të njëtrajtshëm të avullit në një temperaturë të saktë për një periudhë të gjatë kohore. Fuqia siguron rezultat perfekt në çdo përdorim.
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull
Gatim i shëndetshëm me avull

Gatim i shëndetshëm me avull

Gatuani si profesionist të vërtetë dhe ruani të gjitha vlerat ushqyese të produkteve. Furrat e kombinuara me avull të ASKO-s mundësojnë një mënyrë të shëndetshme gatimi me avull dhe/ose ajër të nxehtë.
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft
Mbyllje Dual Soft

Mbyllje Dual Soft

Funksioni i sigurt dhe ergonomik, Dual Soft Close, ju vjen në ndihmë kur ju duhet të bëni shumë kujdes me pjatat dhe enët e nxehta. Amortizatorët cilësorë të derës janë integruar në pjesën e konstruksionit të furrës dhe pastrohen lehtësisht.
Pastrim me avull
Pastrim me avull
Pastrim me avull

Pastrim me avull

Funksioni i pastrimit me avull e bën të lehtë pastrimin e furrës. Duke spërkatur rregullisht furrën me ujë dhe për rrjedhojë duke krijuar avull, mbetjet pastrohen më lehtë.

Konstruksioni dhe performanca

Konvekcion i ajrit të nxehtë
Temperatura maksimale e furrës: 230 °C
Sondë për temperaturën e mishit, MeatProbe
Multisteam 360°

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Ndriçimi i brendshëm i furrës: Në të dy anët
Ena e ujit: 1,3 L
Vëllimi neto (litër): 50 L
OpenView
Shina plotësisht të zgjatueshme
Shina teleskopike me hapje të plotë në dy nivele të ndryshme
Numri i tavave dhe rrjetavë: 7
1 skarë metalike Premium
2 tava pjekjeje për gatime me avull pa vrima
1 tavë pjekjeje për gatime me avull me vrima
1 tavë e cekët
Tavë pjekje 1/2 e gjerë me vrima për gatime me avull
Tavë pjekje 1/3 e gjerë me vrima për gatime me avull

Ndërveprimi dhe kontrolli

Ekran me ngjyra
Ekran me prekje
Ekran TFT

Programet

Numri i funksioneve të ngrohjes: 25
Numri i programeve automatikë: 160
Rezistencë e poshtme BIO
Rezistencë lart
Nxehje lart e poshtë
Ngrohës i vogël infra
Rezistencë e madhe infra
Rezistencë e madhe me ventilim
Rezistencë rrethore
Funksioni Eko
Rezistencë e poshtme dhe ventilim
Rezistencë e poshtme me ventilim BIO
Nivel i lartë i avullit
Nivel mesatar i avullit
Nivel i ulët i avullit
Pjekje me avull
Injektim i drejtpërdrejtë i avullit
Mënyra e shkrirjes
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë
Funksion për ruajtjen e ushqimit të ngrohtë (StayWarm)
Ngrohje e shpejtë (FastPreheat)
Gatim me disa faza
Funksion për pjekje automatike (AutoRoast)

Dizajni dhe përshtatja

Materiali i derës: Xham
Ngjyra kryesore: Xham qeramikë e zezë
Xham i derës me ngjyrë
Dekorime anësore
Këmbë të adaptueshme: 4
Përmasat e montimit: 45 × 56 × 55 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Ftohje dinamike shtesë e furrës - DC+
Menteshë me hapje dhe mbyllje të butë - SoftOpen & GentleClose
Xhami i sheshtë i lëvizshëm i derës së brendshme
Pastrim me avull
Pastrim me avull
Injektim i drejtpërdrejtë i avullit
Antikalkare - Nuk lejon formimin e gëlqeres

Të dhëna teknike

Konsumi kur pajisja nuk është në punë: 1 W
Klasi i energjisë: A⁺
Konsumi i furrës (konvenencional): 0,82 KWh
Konsumi i energjisë (me ventilim): 0,62 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,82 KWh
Konsumi i energjisë së furrës konvencionale: 0,62 KWh
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 2900 W
Frekuenca: 50 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 45,5 × 59,5 × 54,6 cm
Pesha neto: 40,1 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 55 × 66 × 70 cm
Pesha bruto e pajisjes: 44,8 Kg
Kodi i artikullit: 507874
Kodi EAN: 3838942072918