Furra

Furrat ASKO kanë një filozofi unike ndërveprimi të bazuar në ekranët TFT me prekje dhe akses të menjëhershëm tek funksionet më të përdorura nga ju. Ndërfaqja e tyre është e thjeshtë dhe mjaft tërheqëse, e cila do t'ju nxisë të eksploroni veçoritë dhe funksionet e furrës tuaj.

Nëse ju duhet një udhëzues virtual për gatimet tuaja të përditshme, ju mund të zgjidhni një prej programeve automatike të furrës ASKO. Përzgjedhni një recetë gatimi nga lista e gatimeve të papraprogramuara dhe pastaj përshtasni masat dhe intensitetin, nëse është e nevojshme. Ndërfaqja ofron një shumëllojshmëri informacionesh të dobishme, të cilat ju nkurajojnë të eksploroni të gjitha funksionet e furrës tuaj.

Eksploroni veçoritë e furrës

Frymëzuar nga gjeneratat e furrave me dru.

Forma e furrave tona me tavan të harkuar, derë dhe pjesët anësore tërësisht të sheshta, mundëson një qarkullim më të njëtrajtshëm të nxehtësisë. Kur ushqimi arrin temperaturë të lartë dhe të njëjtrajtshme, atëherë gatuhet në mënyrë të përsosur; krokant nga jashtë dhe i lëngshëm në brendësi.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin