RF31831I

RF31831I

Emri i modelit: RF31831I
Tipi i produktit: Ftohës dhe ngrirës
Instalimi: Inkaso e integruar
Linja e produktit: Premium
Ngjyra kryesore: E bardhë

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës
Kontroll manual i lagështirës
Kontroll manual i lagështirës
Mbajtëse shishes
Mbajtëse shishes
Multibox
Multibox
Ndriçim i brëndshëm
Ndriçim i brëndshëm
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës

Kontroll i përshtatshëm i temperaturës

Ruani freskinë e ditës së parë të ushqimeve tuaja për një kohë më të gjatë. Frigoriferët ASKO reduktojnë automatikisht temperaturën gjatë të përdorimit të shpeshtë, shmangin rritjen e temperaturave dhe ruajnë ushqimin tuaj të freskët, deri në 20% më gjatë.
Kontroll manual i lagështirës
Kontroll manual i lagështirës
Kontroll manual i lagështirës

Kontroll manual i lagështirës

Ju mund të rregulloni manualisht nivelin e lagështisë thjesht rrëshqitni kapakun në një shkallë të përshtatshme të hapjes. Hapni kapakun kur ruani shumë fruta ose perime dhe mbylleni atë kur ka vetëm disa artikuj në sirtar.
Mbajtëse shishes
Mbajtëse shishes
Mbajtëse shishes

Mbajtëse shishes

Mbajtësja e shisheve me material të fortë mund të mbajë deri në 13 kg dhe ju mund të vendosni shishet për së gjati ose të shtrira, varësisht të madhësisë së shishes.
Mbajtëse shishes
Multibox
Multibox
Multibox

Multibox

Ruani ushqimin veçmas nga djathi me aromë të fortë, duke e ruajtur atë në Multibox me mbulesën e saj plastike me puthitje. Kapaku mund të përdoret gjithashtu si një mbajtëse e përshtatshme për vezët.
Ndriçim i brëndshëm
Ndriçim i brëndshëm
Ndriçim i brëndshëm

Ndriçim i brëndshëm

Të gjithë frigoriferët janë të pajisur me ndriçim të brendshëm LED dhe konsum të reduktuar të energjisë, të cilët mundësojnë ndriçim optimal edhe në këndin më të ngushtë dhe e bëjnë më të lehtë gjetjen e produkteve. Dritat LED nuk ngrohen, si për shembull llambat halogjene, që do të thotë se ju mund të kurseni më shumë energji .
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e Shpejtë! Funksioni nis me një ventilim intensiv të ajrit të ftohtë në frigorifer. Kjo është veçanërisht e dobishme kur sapo keni vendosur produktet e reja dhe të freskëta në frigorifer.

Konstruksioni dhe performanca

Super ngrirje
Funksioni i ajrit të pastër - Ajri i pastër me ndihmën e sistemit jonizues
1 kompresor
Ftohje e ndihmuar nga ventilatori në frigorifer

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Vëllimi i përgjithshëm: 258 L
Kapaciteti i hapësirës së ftohjes: 187 L
Kapaciteti i hapësirës së ngrirjes: 71 L
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë: 3,2 Kg
Numri i hapësirave të veçanta për gjalpë dhe djathë: 1 depozitë MultiBox
Sirtarë në derën e frigoriferit: 2 rafte në derë
Derë me mbajtëse për shishet: 2 enë teke me bllokues
Raft vere
Hapësirë ekstra
Shirit LED nga lart
Menteshat e derës: Menteshë e fshehur
Rregullator lagështie për koshin e perimeve: Rregullator lagështie për koshin e perimeve
Ndarja e ngrirësit: 3 sirtarë
Rafte xhami: 5
Numri i rafteve të xhamit: 4

Ndërveprimi dhe kontrolli

Kontroll i Adaptueshëm i Temperaturës - kursen energji dhe ushqim
Tipi i ekranit: Ekran LED
Tregues dixhital i temperaturës në ftohje

Dizajni dhe përshtatja

Këmbët: 4
Këmbë fikse: 4
e mundur dhe e përfshirë
Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët
Përmasat min.-maks. të vendit të montimit: 177,5-178 × 56-57 × 56 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Alarm optik dhe akustik për temperaturë të lartë në frigorifer: Sinjal optik dhe vizual i bardhë
Sinjal paralajmërues për derën
Ruani cilësimet tuaja në rast të ndërprerjes së energjisë

Të dhëna teknike

Niveli i zhurmës: 38 dB(A)re 1 pW
Kategoria e klimës: SN, N, ST
Ftohës: R600A
Vlerësimi me yje: Ushqim i fresket, 4-yje
Klasi i energjisë: F
Konsumi vjetor i energjise: 271,89 KWh
Fuqia totale e ndriçimit: 2 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 100 W
Rryma nominale: 1 A
Frekuenca: 50 Hz
Koha e ruajtjes kur ndërpritet energjia elektrike: 13 h

Përmasat

Përmasat e produktit: 177,2 × 54 × 54,5 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 3,0 m
Pesha neto: 59 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 183,5 × 58,5 × 65 cm
Pesha bruto e pajisjes: 61 Kg
Kodi i artikullit: 732601
Kodi EAN: 3838782167621