Kombinimet ftohës-ngrirës

Ushqimet e freskëta ruhen më së miri në një mjedis të lagësht, por të ftohtë, ndërsa ushqimet e ngrira duan ajër të thatë dhe të ftohtë për të parandaluar prishjen. Me pajisjet ASKO çdo ndarje në zonën e ftohjes dhe ngrirjes ka sistemin e saj të mbyllur me kompresor dhe evaporator, duke ruajtur ushqimet të freskëta dhe të ngrira në mënyrën më të mirë të mundshme.