WCN111942G

WCN111942G

Emri i modelit: WCN111942G
Tipi i produktit: Vitrinë për verëra
Instalimi: Qëndrim i lirë
Ngjyra kryesore: E zezë mat

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Kapacitet për 261 shishe
Kapacitet për 261 shishe
Praktikisht zero dridhje
Praktikisht zero dridhje
Mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet
Mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet
Nivel i qëndrueshëm i lagështisë
Nivel i qëndrueshëm i lagështisë
Plotësisht i lidhur
Plotësisht i lidhur
Sommerlier virtual
Sommerlier virtual
Kapacitet për 261 shishe
Kapacitet për 261 shishe
Kapacitet për 261 shishe

Kapacitet për 261 shishe

Kabineti i vjetërimit të verës i ASKO-s ka hapësirë për 261 shishe, duke i ruajtur ato në sirtarë prej druri, të cilat mund të aksesohen lehtësisht. Dërrasat e vogla ju lejojnë të emërtoni koleksionin tuaj në sirtarë.
Praktikisht zero dridhje
Praktikisht zero dridhje
Praktikisht zero dridhje

Praktikisht zero dridhje

Kompresori shumë cilësor i Kabinetit të Vjetërimit të Verës mundëson temperatura të qëndrueshme në çdo ndarje. Dridhjet gjatë ruajtjes së verës mund të zbehin aromat, prandaj kompresori është praktikisht pa dridhje. Ekziston gjithashtu një sensor dridhjeje, i cili aktivizon alarmin nëse dridhjet tejkalojnë nivelin normal.
Mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet
Mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet
Mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet

Mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet

Një tjetër aspekt i rëndësishëm për ruajtjen e verës është ruajtja nga rrezet e dëmshme Ultra Violet. Xhami i derës së Kabinetit të Klimës së Verës mbron koleksionin tuaj nga rrezet e dëmshme Ultra Violet, të cilat potencialisht mund të dëmtojnë verën tuaj me vlerë.
Nivel i qëndrueshëm i lagështisë
Nivel i qëndrueshëm i lagështisë
Nivel i qëndrueshëm i lagështisë

Nivel i qëndrueshëm i lagështisë

Kabineti i Vjetërimit të Verës ruan nivelin e lagështisë në rreth 70%, një nivel optimal për ruajtjen e verës dhe ndihmon që tapa të qendrojë e freskët deri në momentin e shërbimit. Ju mund të kontrolloni nivelet e lagështisë së kabinetit në çdo kohë përmes aplikacionit.
Plotësisht i lidhur
Plotësisht i lidhur

Plotësisht i lidhur

Aplikacioni shoqërues i Kabinetit të Vjetërimit të Verës është i lidhur me bazën e të dhënave Vivino, i cili ju mundëson informacion të pasur dhe lehtësisht të aksesueshëm, si dhe ju lejon të regjistroheni dhe të informoheni në kohë reale për koleksionin tuaj.
Sommerlier virtual
Sommerlier virtual
Sommerlier virtual

Sommerlier virtual

Regjistroni koleksionin tuaj të verës në aplikacionin shoqërues të të Kabinetit të Vjetërimit të Verës të ASKO-s dhe do të mund të këshilloheni nga ekspertëve për mënyrën e ruajtjes, sa kohë duhet ta ruani dhe kur është koha ideale për ta konsumuar.

Konstruksioni dhe performanca

Numri i zonave të temperaturës: 1
Super ftohje
Ftohje e ndihmuar nga ventilatori në frigorifer
Lëvizja e ajrit: Sistemi i ftohjeje

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Vëllimi i përgjithshëm: 545 L
Kapaciteti i shisheve: 261
Zona e temperaturës - e gjithë pajisja: Min +5°C maks. +20°C
Shirit LED nga lart, Ndriçimi i zbehtë
Ndriçues i ftohësit të verës: Automatike
Numri i rafteve të xhamit: 7
Sistem inteligjent i inventarit

Ndërveprimi dhe kontrolli

Kontroll i Adaptueshëm i Temperaturës - kursen energji dhe ushqim
Tipi i ekranit: Ekran LED
Tregues dixhital i temperaturës në ftohje
Sinjal për nivelin e lagështisë shumë të lartë/ shumë të ulët
Njoftim për ndryshimin e filtrit
Sensori i dridhjeve
Sensor afërsije

Dizajni dhe përshtatja

Menteshat e derës: Menteshë për mbyllje të butë krah-për-krah
Përshtatje e lartësisë: Këmbë të adaptueshme
Këmbët: 2
Këmbë të adaptueshme: 2
Rrota: 2
Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Siguria dhe mirëmbajtja

Sinjal paralajmërues për derën
Ruani cilësimet tuaja në rast të ndërprerjes së energjisë
Derë me bllokim
Numri i filtrave të karbonit: 1

Të dhëna teknike

Niveli i zhurmës: 38 dB(A)re 1 pW
Kategoria e klimës: SN, N, ST, T
Ftohës: R600A
Klasi i energjisë: F
Konsumi vjetor i energjise: 141,8 KWh
Fuqia totale e ndriçimit: 4 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 160 W
Rryma nominale: 0,7 A
Frekuenca: 50 Hz
Niveli i lagështisë: Nga 50 % në 80 %

Përmasat

Përmasat e produktit: 192 × 70 × 79,7 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 2,0 m
Pesha neto: 139 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 203,5 × 81 × 92 cm
Pesha bruto e pajisjes: 153,7 Kg
Kodi i artikullit: 738664
Kodi EAN: 3838782521195