Ftohësit e verës

Nëse vera juaj e preferuar nuk e ka shijen aq të mirë sa herën e fundit, kjo shpesh varet më shumë nga mënyra e ruajtjes se nga ndonjë gabim i mundshëm gjatë përgatitjes së verës aktuale. Një faktor i rëndësishëm për ruajtjen dhe zhvillimin e shijeve dhe aromave të verës është pikërisht temperatura e ruajtjes. Tek ftohësit e verës ASKO mund të përcaktoni saktësisht temperaturën e duhur për llojin dhe karakterin e verës që doni të ruani.