FN31831I

FN31831I

Emri i modelit: FN31831I
Tipi i produktit: Ngrirës vertikal
Instalimi: Inkaso e integruar
Linja e produktit: Premium
Ngjyra kryesore: E bardhë

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Ngrirje e shpejtë automatike
Ngrirje e shpejtë automatike
Derë me mbyllje të butë
Derë me mbyllje të butë
No Frost (Ftohje me ajër)
No Frost (Ftohje me ajër)
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë automatike
Ngrirje e shpejtë automatike
Ngrirje e shpejtë automatike

Ngrirje e shpejtë automatike

Funksioni i ngrirjes së shpejtë në frigoriferët ASKO identifikon ushqimin e ngrohtë ose të pangrirë të sapovendosur në frigorifer. Automatikisht shkakton një 'goditje të fortë' të ajrit të ftohtë dhe krijon kristale të vogla akulli, të cilat ngrijnë më shpejt produktet dhe rrjedhimisht mbajnë më pak ujë. Rezultati është cilësi më e mirë e ushqimit të shkrirë.
Derë me mbyllje të butë
Derë me mbyllje të butë
Derë me mbyllje të butë

Derë me mbyllje të butë

Shijoni komoditetin e dyerve që mbyllen butësishtj. Aq buttë, sa as qeni nuk do ta ndiejë kur ju të merrni një sanduiç nga frigoriferi natën vonë.
Derë me mbyllje të butë
No Frost (Ftohje me ajër)
No Frost (Ftohje me ajër)
No Frost (Ftohje me ajër)

No Frost (Ftohje me ajër)

Me funksionin No Frost të ASKO-s ju mund të përdorni të gjithë hapësirën dhe energjinë e ngrirësit ASKO në mënyrë më efektive për ngrirjen e ushqimit, se për të prodhuar akull. Kurseni para dhe kujdesuni për mjedisin.
No Frost (Ftohje me ajër)
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e Shpejtë! Funksioni nis me një ventilim intensiv të ajrit të ftohtë në frigorifer. Kjo është veçanërisht e dobishme kur sapo keni vendosur produktet e reja dhe të freskëta në frigorifer.

Konstruksioni dhe performanca

No Frost - Nuk ka nevojë për shkrirje
Super ngrirje

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Vëllimi bruto: 235 L
Kapaciteti i ngrirjes: 235 L
Vëllimi i përdorshëm: 212 L
Kapaciteti neto i ngrirësit: 212 L
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë: 10 kg / 24h
Hapësirë ekstra
Menteshat e derës: Menteshë për mbyllje të butë krah-për-krah
Ndarja e ngrirësit: 1 kapak, 7 sirtarë

Ndërveprimi dhe kontrolli

Tipi i ekranit: Ekran LED
Tregues dixhital i temperaturës në ngrirje

Dizajni dhe përshtatja

Këmbët: 4
Këmbë fikse: 4
Mundësohet si pajisje shtesë
Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët
Përmasat min.-maks. të vendit të montimit: 177,5-178 × 56-57 × 56 cm

Siguria dhe mirëmbajtja

Sinjal për temperaturë të lartë në ngrirje: Sinjal akustik dhe sinjal i bardhë
Sinjal paralajmërues për derën
Ruani cilësimet tuaja në rast të ndërprerjes së energjisë

Të dhëna teknike

Niveli i zhurmës: 39 dB(A)re 1 pW
Klasa e klimës: SN, N, ST, T
Ftohës: R600A
Vlerësimi me yje: ****
Klasi i energjisë: A⁺⁺
Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,665 KWh
Konsumi vjetor i energjise: 243 KWh
Fuqia totale e ndriçimit: 2 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 80 W
Voltazhi (V): 220-240 V
Rryma nominale: 1,5 A
Frekuenca: 50 Hz
Koha e ruajtjes kur ndërpritet energjia elektrike: 12 h

Përmasat

Përmasat e produktit: 177,2 × 55,5 × 54,5 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 3,0 m
Pesha neto: 67,5 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 183,5 × 60 × 65 cm
Pesha bruto e pajisjes: 70 Kg
Kodi i artikullit: 733860
Kodi EAN: 3838782304712