FN2283B

FN2283B

Emri i modelit: FN2283B
Tipi i produktit: Ngrirës vertikal
Instalimi: Qëndrim i lirë
Gama: Craft
Ngjyra kryesore: Ngjyrë inoksi në gri të errët

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
No Frost (Ftohje me ajër)
No Frost (Ftohje me ajër)
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë
No Frost (Ftohje me ajër)
No Frost (Ftohje me ajër)
No Frost (Ftohje me ajër)

No Frost (Ftohje me ajër)

Me funksionin No Frost të ASKO-s ju mund të përdorni të gjithë hapësirën dhe energjinë e ngrirësit ASKO në mënyrë më efektive për ngrirjen e ushqimit, se për të prodhuar akull. Kurseni para dhe kujdesuni për mjedisin.
No Frost (Ftohje me ajër)
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë
Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e shpejtë

Ngrirje e Shpejtë! Funksioni nis me një ventilim intensiv të ajrit të ftohtë në frigorifer. Kjo është veçanërisht e dobishme kur sapo keni vendosur produktet e reja dhe të freskëta në frigorifer.

Konstruksioni dhe performanca

No Frost - Nuk ka nevojë për shkrirje
Super ngrirje

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Vëllimi bruto: 277 L
Kapaciteti i ngrirjes: 277 L
Vëllimi i përdorshëm: 243 L
Kapaciteti neto i ngrirësit: 243 L
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë: 18 kg / 24h
Ndarja e ngrirësit: 1 kapak, 6 sirtarë

Ndërveprimi dhe kontrolli

Tipi i ekranit: Ekran LED
Tregues dixhital i temperaturës në ngrirje

Dizajni dhe përshtatja

Këmbë të adaptueshme
Këmbët: 2
Këmbë të adaptueshme: 2
Rrota: 2
Hapja e derës: Hapja e derës nga të dy anët

Të dhëna teknike

Niveli i zhurmës: 42 dB(A)re 1 pW
Klasa e klimës: SN, N, ST, T
Ftohës: R600A
Vlerësimi me yje: ****
Klasi i energjisë: A⁺⁺
Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,649 KWh
Konsumi vjetor i energjise: 237 KWh
Fuqia totale e ndriçimit: 2 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 100 W
Voltazhi (V): 220-240 V
Rryma nominale: 1 A
Frekuenca: 50 Hz
Koha e ruajtjes kur ndërpritet energjia elektrike: 15 h

Përmasat

Përmasat e produktit: 185 × 60 × 62,5 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 2,0 m
Pesha neto: 72 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 191 × 64 × 75 cm
Pesha bruto e pajisjes: 75 Kg
Kodi i artikullit: 729969
Kodi EAN: 3838782087080