R2282I

R2282I

Emri i modelit: R2282I
Tipi i produktit: Frigorifer
Instalimi: Inkaso
Linja e produktit: Premium
Ngjyra kryesore: E bardhë

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Derë me mbyllje të butë
Derë me mbyllje të butë
Sirtar për frutat dhe perimet
Sirtar për frutat dhe perimet
Multibox
Multibox
Derë me mbyllje të butë
Derë me mbyllje të butë
Derë me mbyllje të butë

Derë me mbyllje të butë

Shijoni komoditetin e dyerve që mbyllen butësishtj. Aq buttë, sa as qeni nuk do ta ndiejë kur ju të merrni një sanduiç nga frigoriferi natën vonë.
Derë me mbyllje të butë
Sirtar për frutat dhe perimet
Sirtar për frutat dhe perimet
Sirtar për frutat dhe perimet

Sirtar për frutat dhe perimet

Një sirtar i madh për frutat dhe perimet me kontroll të lagështisë që parandalon tharjen ose kalbjen e ushqimit. Sirtari i frutave dhe perimeve ofron një mikroklimë paksa të ndryshme, me një nivel më të lartë lagështie, sesa hapësirat e tjera në frigorifer. Ushqimi nuk thahet, freskia dhe jetëgjatësia e frutave dhe perimeve rritet ndjeshëm.
Multibox
Multibox
Multibox

Multibox

Ruani ushqimin veçmas nga djathi me aromë të fortë, duke e ruajtur atë në Multibox me mbulesën e saj plastike me puthitje. Kapaku mund të përdoret gjithashtu si një mbajtëse e përshtatshme për vezët.

Konstruksioni dhe performanca

1 kompresor

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Vëllimi bruto: 144 L
Kapaciteti i përgjithshëm i frigoriferit: 144 L
Vëllimi i përdorshëm: 143 L
Kapaciteti neto i ftohësit: 143 L
Numri i hapësirave të veçanta për gjalpë dhe djathë: 1 depozitë MultiBox
Sirtar/kuti me tërheqje: Sirtar i madh xhami me tërheqje
Sirtarë në derën e frigoriferit: 1 raft dere me lartësi të aadaptueshme SimpleSlide, 1 raft i sipërm i adaptueshëm
Sirtar për perimet: 1 sirtar për perimet
Ndriçim LED në pjesën anësore
Menteshat e derës: Menteshë për mbyllje të butë krah-për-krah
Derë me mbajtëse për shishet: 1 enë teke pa bllokues
Rafte xhami: 3
Numri i rafteve të xhamit: 3

Dizajni dhe përshtatja

Këmbë të adaptueshme
Këmbët: 4
Këmbë të adaptueshme: 4
Mundësohet si pajisje shtesë
Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët
Përmasat min.-maks. të vendit të montimit: 82-90 × 60 × 55 cm

Të dhëna teknike

Niveli i zhurmës: 36 dB(A)re 1 pW
Klasa e klimës: SN, N, ST
Ftohës: R600A
Klasi i energjisë: A⁺⁺
Konsumi i energjisë kWh/24 orë: 0,254 KWh
Konsumi vjetor i energjise: 93 KWh
Fuqia totale e ndriçimit: 15 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 70 W
Voltazhi (V): 220-230 V
Rryma nominale: 0,8 A
Frekuenca: 50 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 82 × 59,6 × 54,5 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 2,0 m
Pesha neto: 33 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 88 × 63,5 × 60 cm
Pesha bruto e pajisjes: 35 Kg
Kodi i artikullit: 535173
Kodi EAN: 3838942104343