R22838S
R22838S

R22838S

Emri i modelit: R22838S
Tipi i produktit: Frigorifer
Instalimi: Qëndrim i lirë
Gama: Craft
Ngjyra kryesore: Titanium

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës
Mbajtëse shishes
Mbajtëse shishes
Multibox
Multibox
Ndriçim i brëndshëm
Ndriçim i brëndshëm
Super Cool
Super Cool
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës
Kontroll i përshtatshëm i temperaturës

Kontroll i përshtatshëm i temperaturës

Ruani freskinë e ditës së parë të ushqimeve tuaja për një kohë më të gjatë. Frigoriferët ASKO reduktojnë automatikisht temperaturën gjatë të përdorimit të shpeshtë, shmangin rritjen e temperaturave dhe ruajnë ushqimin tuaj të freskët, deri në 20% më gjatë.
Mbajtëse shishes
Mbajtëse shishes
Mbajtëse shishes

Mbajtëse shishes

Mbajtësja e shisheve me material të fortë mund të mbajë deri në 13 kg dhe ju mund të vendosni shishet për së gjati ose të shtrira, varësisht të madhësisë së shishes.
Mbajtëse shishes
Multibox
Multibox
Multibox

Multibox

Ruani ushqimin veçmas nga djathi me aromë të fortë, duke e ruajtur atë në Multibox me mbulesën e saj plastike me puthitje. Kapaku mund të përdoret gjithashtu si një mbajtëse e përshtatshme për vezët.
Ndriçim i brëndshëm
Ndriçim i brëndshëm
Ndriçim i brëndshëm

Ndriçim i brëndshëm

Të gjithë frigoriferët janë të pajisur me ndriçim të brendshëm LED dhe konsum të reduktuar të energjisë, të cilët mundësojnë ndriçim optimal edhe në këndin më të ngushtë dhe e bëjnë më të lehtë gjetjen e produkteve. Dritat LED nuk ngrohen, si për shembull llambat halogjene, që do të thotë se ju mund të kurseni më shumë energji .
Super Cool
Super Cool
Super Cool

Super Cool

Përdorni funksionin të ftohjes së shpejtë, Super Cool, për të intensifikuar procesin e ftohjes pasi të keni ngarkuar frigoriferin pas pazarit javor. Ftohja e shpejtë ngadalëson ndjeshëm procesin e vyshkjes dhe ndihmon në ruajtjen e ushqimit tuaj.

Konstruksioni dhe performanca

Super ftohje
Funksioni i ajrit të pastër - Ajri i pastër me ndihmën e sistemit jonizues
1 kompresor

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Vëllimi i përgjithshëm: 368 L
Kapaciteti i hapësirës së ftohjes: 368 L
Numri i hapësirave të veçanta për gjalpë dhe djathë: 1 depozitë MultiBox
Sirtarë në derën e frigoriferit: 3 rafte dere me lartësi të aadaptueshme SimpleSlide, 1 raft i sipërm i adaptueshëm
Derë me mbajtëse për shishet: Sirtar shishes me bllokues, 1 enë teke pa bllokues
Raft vere
Shirit LED nga lart
Rregullator lagështie për koshin e perimeve: Në një sirtar
Rafte xhami: 7
Numri i rafteve të xhamit: 6

Ndërveprimi dhe kontrolli

Kontroll i Adaptueshëm i Temperaturës - kursen energji dhe ushqim
Tipi i ekranit: Ekran LED
Tregues dixhital i temperaturës në ftohje

Dizajni dhe përshtatja

Përshtatje e lartësisë: Këmbë të adaptueshme
Këmbët: 4
Këmbë të adaptueshme: 2
Këmbë fikse: 2
Hapja e derës: Hapja e derës nga të dyja anët

Të dhëna teknike

Niveli i zhurmës: 38 dB(A)re 1 pW
Kategoria e klimës: SN, N, ST, T
Ftohës: R600A
Vlerësimi me yje: Ushqim i fresket
Klasi i energjisë: E
Konsumi vjetor i energjise: 118,96 KWh
Fuqia totale e ndriçimit: 2 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 60 W
Rryma nominale: 0,7 A
Frekuenca: 50 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 185 × 60 × 62,5 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 2,0 m
Pesha neto: 74,5 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 191 × 64 × 75 cm
Pesha bruto e pajisjes: 77,5 Kg
Kodi i artikullit: 516344
Kodi EAN: 3838942077951