Frigoriferë

ASKO dizenjon çdo pajisje me përkushtimin dhe pasionin për të kompletuar shtëpinë tuaj moderne. Dizajni skandinav i pasyqruar denjësisht tek frigoriferët tanë përmirëson pamjen e çdo kuzhine. Sidoqoftë, nëse preferoni, për një përputhje perfekte me mobiljet ekzistuese të kuzhinës tuaj, mund të ndryshoni dhe kahun e hapjes së derës.
Merrni më të mirën nga ftohësit tuaj
Ftohja e ushqimeve nuk është e mjaftueshme për të ruajtur freskinë e tyre për një kohë relativisht më të gjatë. Disa produkte duhen ruajtur në temperatura të ndryshme, nivele të ndryshme lagështire dhe drite. Ne gjithashtu, mendojmë se vendosja e ushqimeve në frigorifer dhe gjetja e tyre duhet të jetë më e thjeshtë.

Veçoritë e frigoriferëve

Hapësirë e bollshme, rafte të planifikuar me kujdes dhe sirtarë rezistentë. Kjo është ajo që ju prisni prej produkteve ASKO. Sigurisht pa anashkaluar dizajnin elegant dhe të mirëkonceptuar. Zbuloni më shumë rreth gamës së frigoriferëve inkaso dhe të pavarur.

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin