CCT1252W
CCT1252W CCT1252W CCT1252W

CCT1252W

Emri i modelit: CCT1252W
Lloji i konstruksionit: Aspirator tavanor
Ngjyra: E bardhë
Përmasat e produktit: 20,3 × 116,4 × 50,4 cm

Ndaj

Facebook
Twitter
Linkedin

Konstruksioni dhe performanca

Materiali i syprinës: Llamarinë e lyer
Numri i filtrave: 3
Niveli maksimal i zhurmës: 59 dB(A)re 1 pW
Klasi i energjisë: A⁺⁺
Lloji i motorit: Motor inverter
Edge Extraction™
Materiali i filtrit: Alumin
Fuqia totale e motorëve: 192 W

Përdorimi dhe fleksibiliteti

Numri i shkallëve të ventilimit: 5
Shkarkim ekstra i fuqishëm i ajrit, PowerBoost
Numri i ndriçuesve: 2
Lloji i llampës: Shirit LED
Kohëmatës

Ndërveprimi dhe kontrolli

Sinjalizues i yndyrës në filtër

Siguria dhe mirëmbajtja

Filtër yndyre që lahet

Të dhëna teknike

Klasi i energjisë: A⁺⁺
Konsumi vjetor i energjisë: 38,5 KWh
Fuqia e ndriçimit: 5,3 W
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes): 175 W
Frekuenca: 50-60 Hz

Përmasat

Përmasat e produktit: 20,3 × 116,4 × 50,4 cm
Gjatësia e kordonit elektrik: 1,5 m
Pesha neto: 28,3 Kg

Informacione të logjistikës

Përmasat e produktit të paketuar: 31,5 × 129 × 61,4 cm
Pesha bruto e pajisjes: 35,2 Kg
Kodi i artikullit: 733664
Kodi EAN: 3838782198519