Aspiratorë të pavarur

Aspiratorët e pavarur janë një zgjidhje ideale për individët që pëlqejnë linjat e pastra dhe të thjeshta të dizajnit, të cilat fokusohen më së shumti tek dizajni i mobiljeve. Linja e re aspiratorëve inkaso të ASKO shquhet për dizajnin elegant, edhe kur tërheqja e vëmendjes nuk është qëllim primar.